Ako zistíte, že je pre vás ten pravý?

Vzťahy medzi mužmi a ženami nie sú také, ako kedysi. Dnešné mladé páry sa rozchádzajú pre banality, ktoré by sa dali vyriešiť, keby ani jeden z partnerov nebol tvrdohlavý, priznal si chybu a bol by ochotný sadnúť si k problému a riešiť ho. Ak s niekým chodíte, ako zistíte, že je pre vás ten pravý?

Aj po rokoch chodenia cítite motýliky v bruchu

Niekoľko mesiacov od toho, čo ste sa dali dokopy, stále cítite motýliky v bruchu. Hreje vás pri srdci, cítite, že nikto iný by sa k vám nehodil, len váš partner, s ktorým teraz ste. Zamilovanosť nikdy nevyprchala a vy ste odhodlaná posunúť váš vzťah na inú úroveň a viete, že keby pred vami partner pokľakol a chcel vám dať briliantový zásnubný prsteň, povedali by ste áno.

Hovorí o vašej spoločnej budúcnosti

Muž, ktorý nehovorí o budúcnosti s vami a uprednostňuje svoje záľuby pred vašimi spoločnými, pravdepodobne nie je ten pravý. Ak ale váš partner neustále hovorí o tom, že by si chcel s vami založiť rodinu, plánuje s vami kúpu/ stavbu nehnuteľnosti, je pre vás ten pravý. Muž, ktorý by sa chcel zabávať, striedať ženy, by určite neuvažoval o potomkoch a o novom domove.

Ste dobrými priateľmi

Milujúci partneri musia byť aj dobrými priateľmi, aby si dokázali svoj vzťah udržať. Ak si vy s tým svojim dokonale rozumiete, podporujete sa, ste pre seba jednoducho stvorení. Partner je vaša najbližšia osoba a pred ním by ste nemali nikdy nič zatajovať. Mal by vedieť o všetkom, aj o tom, čo vás trápi.

Máte spoločné záľuby

Ak by ste mali odlišné záľuby, pravdepodobne by váš vzťah veľmi dlho nevydržal, ale ak máte spoločné záľuby, venujete sa im a vždy keď máte voľno v práci a uprednostníte partnera pred kamarátmi, ste pre seba jednoducho stvorení. Vzťah nie je o materiálnych darčekoch, ale o vzájomnej láske, podpore a ak vám partner z času na čas podaruje diamantové náušnice, automaticky to nemusíte znamenať, že niečo spravil a chce sa vám tým ospravedlniť. Dáva vám len najavo, že vás miluje a chce sa vám takýmto spôsobom poďakovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *