Máte krízu? Takýmito spôsobmi ju zažehnáte

Do každého vzťahu, aj keď sa tomu snažíme zubami- nechtami brániť, príde kríza. Ak práve krízu prežívate, trápite sa kvôli nej a radi by ste ju zažehnali, poradíme vám, ako z tohto začarovaného kruhu von. Bude to síce ťažké, ale uvidíte, zvládnete to.

Podniknite spoločný výlet

Ak ste už dlhšie spolu neboli na žiadnom výlete alebo máte spoločný sen, ale doposiaľ ste si ho nezrealizovali, je čas práve teraz všetko napraviť. Spoznávajte nové miesta; poprípade miesta, ktoré boli vašim spoločným snom. Strávite spolu podstatne viac času a uvidíte, že krízu zažehnáte.

Vyskúšajte erotické pomôcky

Ak vaša kríza vznikla kvôli tomu, lebo jeden z vás nemá chuť na sex, skúste spoločne navštíviť internetový sexshop a nájsť si tam erotickú hračku, ktorá sa bude páčiť obom partnerom. Nielen jednému, ale obom! Ženám sa budú páčiť vibrátory a pánom skôr prípravky na zlepšenie erekcie alebo erotické prádlo pre ženu.

Za skúšku určite nič nedáte. Ak sa vám nebude nič páčiť, nekupujte si. Viete ale, že viacerým párom sa kúpou nových erotických pomôcok podarilo zažehnať krízu? Blíži sa Valentín a ak chcete partnera potešiť, kúpte si erotické spodné prádlo, alebo ho potešte novou nafukovacou pannou.

Porozprávajte sa o probléme

Ak máte krízu, snažte sa ju vyriešiť práve tak, že si sadnete k problému a porozprávate sa. Pár, ktorý sa nevie porozprávať, odkladá riešenie problémov na neskôr, nemôže fungovať ďalej. Je v záujme vás oboch, aby ste problém vyriešili. Ak chcete vzťah zachrániť, neurážajte sa, vypočujte partnera a nájdite spoločné riešenie/ kompromis na danú situáciu. Všetko sa dá vyriešiť. Musíte to však chcieť obaja. Ak to jeden z vás vzdá, váš vzťah sa už nebude dať zachrániť.

Ak chcete krízu zažehnať, nájdite príčinu vašej krízy, komunikujte spolu, hovorte o svojich pocitoch, skúste si kúpiť erotické pomôcky, spoznávajte nové miesta a uvidíte, že sa vám to podarí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *