Hľadáte ubytovanie na Liptove? Vyberte si štýlovo zariadený hotel priamo v Liptovskom Mikuláši

Liptov patrí suverénne k najkrajším regiónom našej krajiny. Veľký podiel má na tom práve blízkosť našich najznámejších veľhôr – Tatier. Je nimi doslova obkolesený a to z neho robí najnavštevovanejšie miesto v rámci celej republiky.

Ak vás to láka práve do tohto regiónu a hľadáte dobré ubytovanie na Liptove, vyhnite s davom turistov a vyberte si štýlovo zariadený hotel v Liptovskom Mikuláši. Hotel Klar patrí k štýlovo zariadeným hotelom v Liptovskom Mikuláši a práve preto vám ubytovanie v ňom jednoznačne odporúčame.

Súkromie, aké ste si priali

Hovorí sa, že Tatry sú v posledných rokoch extrémne preplnené, preto ak si chcete rezervovať ubytovanie, častokrát to musíte robiť niekedy aj pár mesiacov dopredu. Ak ale túžite po súkromí, vyhnite sa veľkému návalu turistov a nájdite si pekné ubytovanie v Liptovskom Mikuláši. Vyhnete sa ak veľkému davu turistov a v prípade, že si budete chcieť spraviť večer pri chutnej večeru v miestnej reštaurácií, nebudete musieť čakať, že sa uvoľní miesto.

Liptovský Mikuláš je len kúsok od vychýrených centier v podhorskej oblasti, preto treba využiť jeho blízkosť a nájsť si ubytovanie práve tam. Autom sa dostanete do Jasnej, do Západných Tatier, ale aj do Podbanského a Vysokých Tatier.

Aké izby majú v ponuke?

Hotel Klar ponúka 26 dvojlôžkových moderne vybavených izieb, 8 jednolôžkových izieb, 6 krásnych slnečných apartmánov a dokonca aj bezbariérový apartmán pre imobilných hostí.

Každá jedna izba v tomto hoteli má nové moderné vybavenia. Čakajú vás krásne postele s pohodlnými matracmi, moderne vybavené kúpeľne, čisté toalety a v každej izbe nájdete funkčné moderné LCD televízory. Samozrejmosťou je aj bezplatná Wi-fi. V apartmánoch nájdete okrem sprchového kúta aj luxusnú vaňu, čo poteší najmä nežnejšie pohlavie.

Ak plánujete pár dní stráviť či už pracovne, alebo súkromne, zajednajte si ubytovanie v Liptovskom Mikuláši, konkrétne v hoteli Klar.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *