Plánujete organizáciu mítingu? Rezervujte si priestory v modernom hoteli v Žiline

Každý podnikateľ potrebuje raz za čas zorganizovať pracovný míting, konferenciu, alebo aj školenie. Častokrát však nemá na to potrebné vybavenie a hľadá zaujímavý priestor, kde by sa mohla konať takáto udalosť. My vám ponúkneme jeden hotel na severe našej krajiny – v meste Žilina, ktorý navštívili viaceré známe české a slovenské osobnosti. Patrí k moderne zariadeným hotelom v Žiline a narozdiel od ostatných ponúka cenovo výhodné ubytovanie a aj moderne vybavené konferenčné sály.

Poloha hotela

Hotel, ktorý sme si v riadkoch vyššie spomínali, sa volá Galileo. Hotel Galileo nájdete kúsok od Mariánskeho námestia v centre Žiliny, konkrétne na Hlinskej ulici. Od vlakovej stanice je vzdialený len pár minút a dostanete sa na ňu buď peši, autom, alebo aj trolejbusom, ktoré jazdia po celej Žiline. Peši sa dostanete aj do samotného centra Žiliny – na Štvorcové námestie a Hlinkovo námestie.

Klimatizované priestory

Ak plánujete organizáciu mítingu v Žiline, oceníte klimatizované konferenčné priestory s moderným vybavením, čiže s kvalitnou technikou potrebnou na prezentácie. Súčasťou hotela sú tri moderne vybavené klimatizované konferenčné sály, z ktorých si môžete vybrať jednu, ktorá vám vyhovuje.

Konferenčné sály sú rozdelené na: malý salónik (zmestí sa tam max. 8 ľudí), stredný salónik (vhodný pre max. 12 osôb) a veľká zasadacia miestnosť, ktorá je vhodná pre viac ako 50 ľudí.

Aké technické vybavenie vám ponúknu?

Predtým, ako si vôbec zarezervujete tieto priestory na daný termín, zistite si, aké technické vybavenie majú tieto sály. Tie v hoteli Galileo majú takéto vybavenie: dataprojektor, premietacie plátno, flipchartové plátno, flipcartové papiere a písacie potreby, Wi-fi pripojenie na internet.

Navštívte hotel Galileo nielen pracovne, ale aj súkromne so svojou rodinou a spoznajte mesto na severe našej republiky, ktorého krásne historické jadro uchvátilo veľkú skupinu návštevníkov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *