Privítajte jar modernizáciou terasových priestorov

Prichádzajúcej jari sa už nevedia dočkať viacerí z vás, najmä však záhradkári, ktorí sa tešia na čas strávený na záhrade a na terasových priestoroch. Ak máte nekrytý terasový priestor pri rodinnom dome, pomôžeme vám trošku tento priestor oživiť, zmodernizovať. Stačia malé zmeny a z fádnej terasy vyčarujete štýlovú terasu ako z časopisov o bývaní.

Prirodzené prelínanie interiéru

Prirodzené prelínanie interiéru s exteriérom je hitom v modernom bývaní. Stavajú sa nízkopodlažné domy s viacerými presklenými plochami a z obývačiek sa dá dostať na otvorené terasové priestory. Prirodzené prelínanie interiéru s exteriérom je trend, ktorý bude vládnuť v dizajne a práve preto vám odporúčame investovať predovšetkým do kvalitnej podlahovej krytiny na terase, ktorá bude ladiť s interiérovou podlahovou krytinou.

Terasové dosky vo vzore perodážky

Drevo patrí k najkvalitnejším materiálom a práve jeho kvality môžete využiť aj na terasových priestoroch. Viaceré slovenské firmy vám dokážu vyrobiť najmodernejšie terasové dosky v kvalitnom prevedení vo vzore perodážok. Perodrážky vám umožňujú jednoduché pokladanie jednotlivých častí – dosiek, takže sa nemusíte báť náročného pokladania podlahovej krytiny.

Terasové dosky vyrobené z kvalitného slovenského dreva sú protišmykové, takže sa nemusíte báť pošmyknutia v prípade mokrej podlahy. Majú protišmykové drážky na oboch stranách a k terasovým doskám dostanete automaticky aj na mieru vyrábané podkladové hranolčeky, ktoré sú dôležité pri pokladaní drevenej terasovej podlahy. Odporúčame vám dať si vyrobiť terasové dosky len z týchto drevín – severského smreku, borovice, červeného smreku.

Odolný nábytok

Na zver vám odporúčame výmenu plastového nábytku za modernejší. Kvalitou opradený ratanový nábytok vám bude pasovať k dreveným terasovým doskám. Farebnú stálosť a nízke ceny vám zaručí ale aj záhradný nábytok z umelého ratanu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *