wallet-2125548_1280

2 najpredávanejšie peňaženky pre mužov a ženy

Dobrá peňaženka už dávno nie je iba záležitosťou funkčnosti ale i vecou štýlu. Hlavne ženy ale i páni si potrpia na výbere kvalitnej a zároveň dobre vyzerajúcej peňaženky, ktorá poslúži čo najdlhší čas. Napriek tomu, že súčasná doba dáva prednosť kreditkám namiesto hotovosti, stále zostávame pri štyroch základných typoch peňaženiek, ktoré kupujeme v obchodoch najčastejšie.

Všetky vystihuje najmä jedno slovo a tým je multifunkčnosť. Uprednostňujeme osobitnú priehradku na mince (najlepšie členenú), minimálne dve priehradky na bankovky, ktoré však musia byť dostatočne veľké aby papierový peniaz nevyčnieval, prípadne sa nezasekával do zipsu. Posledným základným elementom je čo najviac priehradiek na karty a doklady. Aké módne kúsky teda kupujú ženy a aké muži?

Najlepšia pánska peňaženka

Silnejšie pohlavie uprednostňuje nehynúcu klasiku, ktorou je vždy trendová, pánska kožená peňaženka v tvare štvorca či obdĺžnika. V tomto dizajne existuje niekoľko rôznych modelov, ktoré sa líšia iba vo farbe, niekoľkých detailoch či materiáli. Prečo meniť to, s čím sme predsa spokojní? Aj keď sa vám tento spoľahlivý štýlový model po pár rokoch roztrhne, nie je problém zohnať nový bez toho, aby ste si museli opätovne zvykať na nové rozloženie tohto každodenného doplnku.

Druhým „evergreenom“ vo svete pánskych peňaženiek je látková peňaženka so suchým zipsom. Uprednostňovaná hlavne mladšou generáciou, vyrobená do prudko športového štýlu. Ponúka široký výber motívov vo farbách obľúbeného futbalového tímu alebo preferovanej značky. Je praktická a lacná, preto si môžete dovoliť stále novú, kedykoľvek potrebujete zmenu.

TOP dámske peňaženky

Pre ženu je výber správnej peňaženky o čosi náročnejšou úlohou. Dobrá peňaženka totiž nemusí poslúžiť iba ako úschovňa peňazí ale dotvára i celkový outfit, prípadne slúži ako kabelka na spoločenských akciách. Jedna z najvyhľadávanejších a dookola kupovaných kúskov je preto dlhá obdĺžniková peňaženka. Je priestranná, ponúka široké využitie a perfektne podčiarkne elegantnosť zvolených šiat. Ak doposiaľ ani jednu pozdĺžnu peňaženku nevlastníte, jedinečný kúsok  do vašich rúk čaká možno v e-shope www.locca.sk.

Nie každá žena má vo svojej kabelke priestor na väčšiu peňaženku a práve preto dizajnéri nezabudli ani na menšiu alternatívu, aby zachránili všetky dámy, ktoré milujú menšie kabelky. Aj keď je táto jednoduchá dámska peňaženka malá, často obsahuje nielen  priečinky na mince ale i  priehradky na bankovky a všetky ostatné súčasti, ktoré požadujeme. Od priestoru pre fotografie najbližších až po extra miesto na úschovu kľúča od bytu. Jedna malá štýlová peňaženka pre každý prípad v zbierke neuškodí.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *