Moderné kuchyne

Moderný dizajn sa týka vytvárania inšpiratívnych miest, ktoré umožňujú ľuďom prosperovať a kuchyňa by nemala byť výnimkou. Moderná kuchyňa je dynamická, s jasnými, ostrými líniami a šikovnými nápadmi na zmiešanie skladovania a dobrého vzhľadu. Snaží sa zabezpečiť, aby každý kútik oblasti prípravy jedál bol krásne osvetlený, ak je to možné, prirodzeným svetlom.

Kuchynská linka má veľký vplyv na váš rozpočet, ale aj na to ako vaša kuchyňa vyzerá. Ak si už roky sľubujete, že je na čase vymeniť kuchynskú linku, je ten správny čas. Na trhu nájdete množstvo dizajnov a variácii, z ktorých si určite vyberiete. Ešte lepšia správa spočíva v tom, že najnovšie kuchynské jednotky sú fantáziou budúcnosti. Môžete ich obliekať do farieb a pridávať príslušenstvo a môžete ich meniť ako sa vám páči.

Rozloženie kuchyne

Možno práve rozloženie kuchyne bude mať vplyv na to, aký štýl kuchyne si vyberiete. Veľké rodinné kuchyne dobre fungujú s veľkým ostrovom alebo stolom v strede a vhodné sú aj konferenčné stoličky, takže tradičný vzhľad bude vyhovovať vaším potrebám. Kvalitné konferenčné stoličky ponúka spoločnosť
bajex s.r.o., ktorá patrí k lídrom na trhu. Správnym rozložením kuchyne môžete využívať moderné a efektívne návrhy, ktoré maximalizujú svetlo a priestor.

Materiál a farby

Hustota materiálu určuje životnosť vašich kuchynských skríň. Drevotrieska s nízkou hustotou je najzákladnejším materiálom a je najčastejšie používaná. Je viac náchylná na trvalé deformácie vo vlhkých podmienkach, ale je to najdostupnejšie riešenie.

Väčšina kuchynských spoločností ponúka kuchyňu so štandardnými jednotkami rôznych veľkostí. Telá sa spravidla vyrábajú v štandardných európskych veľkostiach – označených šírkou, napríklad 30 cm, 60 cm, 90 cm atď. Taktiež vyhovujú európskym rozmerom spotrebičov a umožňujú jednoduché  prispôsobenie spotrebičov a skríň.

Masívne drevené dvere s rámovaným prvkom a dyhovaný stredovým panelom sú aj naďalej obľúbeným víťazom. Sú známe ako nadčasová a všestranná voľba – ale v závislosti od farby, ktorú si vyberiete, je možné vytvoriť niektoré výrazne odlišné vzhľady. Čerstvé biele a pekné pastelové farby sa hodia do
škandinávskeho štýlu. Navy modré a bridlicovo šedé sú trendy a pôsobia dramaticky, zatiaľ čo krémová farba je klasická, najmä ak je spárovaná s ľahšími drevenými pracovnými doskami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *