Investujete do doplnkov a šperkov? Myslite nadčasovo!

Málo ktorý muž si prizná, že mu na štýle obliekania záleží a že si potrpí na tom, ako vyzerá. Šperky a doplnky, sú preto často považované len za výsadu žien, no to sa už postupne ukazuje ako premlčaný mýtus.

Moderní muži idú s dobou a nie je lepšia možnosť, ako sa na oko odlíšiť a vyjadriť svoj štýl či charakter, než pomocou vzhľadu. Prvý dojem získa človek z vzhľadu a hlavne ako prvé si všíma to, čo vyniká napr. pánske retiazky.

Patria ku každodennému noseniu a dotvoreniu celkového imidžu. Dodávajú vzhľadu výnimočnosť a môžete nimi oživiť akékoľvek oblečenie. Ako sa hovorí, že úspech tkvie v detailoch, patrí to aj v obliekaní.

Myslite nadčasovo nie sezónne

Možno sa vám aj stalo, že ste dostali nejaký šperk, no nenosíte ho. Dôvod je možno ten, že sa vám veľmi nehodí a nevystihuje váš charakter. Postupne, ako sa móda rýchlo mení a podlieha kreativite módnych návrhárov, aj priemysel šperkov či doplnkov sa snaží držať krok.

To ale nemusí byť ten správny krok pre každého, nemusíte si vždy kupovať sezónne hity, aby ste sa zladili k súčasným trendom, myslite nadčasovo. Svet doplnkov má svoje pravidlá a cyklus, podľa ktorého sa neustále obmieňa dizajn a nové trendy.

To čo bolo „in“ minulý rok nemusí byť aj tento, no existujú doplnky, ktoré nevyjdú z módy nikdy.

Kvalita a originalita ktorá pretrváva

Napriek stále novým kolekciám, ktoré pravidelne prichádzajú na trh nie je prekvapením, že podstatnú časť predajov tvoria stále kúsky s nadčasovým dizajnom, ktorý pretrváva roky a nestráca nič zo svojej kvality a originality.

Paradox je ten, že aj keď si neustále kupujeme nové veci, často nosíme najviac dookola pár kúskov, pretože ich máme radi. Aj pri výbere šperku je lepšie staviť na kvalitu ako na kvantitu, keďže najlepší je taký, ktorý je vhodný na každodenné nosenie.

Hoci doplnky zaberajú iba malé percento svojej vizuálnej prezentácie, stále platí, že menej je niekedy viac.

Nadčasové doplnky ako pánske retiazky sú k dispozícií v rôznych farbách, druhoch či materiáloch. Je lepšie zvoliť kvalitný nadčasový doplnok, ako niečo čo ani nebudete nosiť, alebo vás po pár dňoch prejde, či nič nevydrží. Ich význam je nenahraditeľný, môžete ich prispôsobovať oblečeniu, nosiť denno-denne a navyše nikdy nevyjdú z módy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *