Doprajte si pôžitok zo žiarivo lesklých a obnovených vlasov

Trápia vás poškodené vlasy? Nie ste jediná. Mnoho žien má problémy s oslabením vlasov, stratou vitality i lesku. Tomu je ale koniec! Experti zo Schwarzkopf uvádzajú v boji proti poškodeným vlasom novinku, Schauma s olejom zo 7 kvetov. Nový rad poskytuje intenzívnu regeneráciu vo všetkých vrstvách vlasov a navracia im stratený lesk. Vďaka obsahu olejov zo vzácnych kvetov ako bulharská ruža, horký pomaranč, japonská čerešňa budú vaše vlasy obnovené, vyživené a lesklé. Novinka Schauma s olejom zo 7 kvetov vás navyše očarí svojou jedinečnou vôňou.

Nový hrdina proti suchým a poškodeným vlasom prichádza na pomoc: Nová Schauma s olejom zo 7 kvetov preniká hlboko do vlasov a tak ich obnovuje vo všetkých vrstvách.

1-henkel-svk-schauma-s-olejom-zo-7-kvetov-s-ampo-n-250-ml_NízkaInovatívna receptúra obsahuje olej zo 7 starostlivo vybraných kvetov. Jazmínovy kvet je známy svojim účinkom na skrotenie nepoddajných vlasov, pivonka – významná svojou jemnosťou, horký pomaranč – povestný svojimi osviežujúcimi účinkami, japonská čerešňa – známa pre jemnú starostlivosť, bulharská ruža – populárna vďaka svojim regeneračným účinkom, levanduľa – povestná upokojujúcimi účinkami na myseľ a bazový kvet – preslávený pre jeho zjemňujúce účinky. Vďaka tejto jedinečnej ingrediencii z tajnej záhrady poskytuje nová Schauma extrémnu re29generáciu a žiarivý lesk bez zaťaženia a opantá vás zmyselným mixom vôní.

Prehľad produktov Schauma s olejom zo 7 kvetov:

Schauma s olejom zo 7 kvetov šampón, 2,45 EUR/250 ml a 3,29 EUR/400 ml
Pre extrémnu regeneráciu a lesk bez zaťaženia vlasov.

Schauma s olejom zo 7 kvetov kondicionér, 2,45 EUR/200 ml
Pre trikrát ľahšie rozčesávanie vlasov. Bez silikónov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *