Novinka Schauma Mirror Gloss a Schauma SuperPower!

O čom ženy snívajú, ak ide o vlasy? O veľkom objeme? Alebo silných vlasoch? Podľa posledných prieskumov túžia predovšetkým po nádhernom lesku 1 . S novým radom Schauma Mirror Gloss, ktorý obsahuje šampón na vlasy, kondicionér a olej, sa tento sen stáva skutočnosťou. Výsledkom budú ešte krajšie a žiarivejšie vlasy s oslnivým leskom. Všetkých večných chlapcov zase poteší novinka v podobe šampónu Schauma SuperPower!, ktorý ich vlasy „nakopne“ energiou a dodá im silu a sviežosť na celý deň.

schaumaZbohom vlasy bez lesku

Schauma Mirror Gloss ponúka oslnivý, priam zrkadlový lesk na dlhých 24 hodín*. Jeho tajomstvo spočíva v unikátnej receptúre s tekutými mikrokryštálmi.2 Svojím jedinečným zložením uhladzuje vlasovú štruktúru, vďaka čomu sa môže svetlo dopadajúce na vlasy lepšie odrážať. Výsledkom je oslnivý lesk každého jedného prameňa. Najžiarivejšie výsledky dosiahnete kombinovaným používaním všetkých produktov nového radu Schauma Mirror Gloss. Šampón vlasy perfektne a šetrne umyje a postará sa o ich hebkosť. Kondicionér ich vyživí a vyhladí tak, že ich ďalšia úprava bude hračkou. Denná starostlivosť, olej Schauma Mirror Gloss 24h, dodá jednotlivým prameňom okamžitý zrkadlový lesk, ktorý vydrží až 24 hodín.

schauma 2Hrdinom každý deň

V každom mužovi sa ukrýva hrdina, ktorý chce ukázať svoju silu, odvahu a energiu. Nie je nič jednoduchšie ako prebudiť hrdinu v sebe vďaka šampónu na vlasy Schauma SuperPower!, ktorý hneď ráno v sprche nabije každého poriadnou dávkou energie. Ľahká receptúra bez silikónov s osviežujúcou vôňou eukalyptu, pomaranča, vanilky a zmyselného pyžma s výťažkom z guarany naštartuje mužské zmysly a dodá silu na celý deň, a to nielen vlasom či pokožke.

Produkty Schauma Mirror Gloss a Schauma SuperPower! sú dostupné v predajniach od januára 2015.

1 Popredná agentúra na prieskum trhu, štúdia Beauty Care Woman, 2012
2 Šampón a kondicionér obsahujú tekuté mikrokryštály.
*v kombinácii s olejom Schauma Mirror Gloss 24h

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *