Nové penové farby Perfect Mousse

Vyhnite sa náročnému a únavnému nanášaniu farby s novými penovými farbami Perfect Mousse. 100% intenzita farby1, dlhotrvajúci lesk, perfektné prekrytie šedín a bohatá pena, ktorá nesteká – s Perfect Mousse farbenie vlasov nikdy nebolo jednoduchšie!

Nanášanie farby na vlasy, ktoré je rovnako jednoduché ako nanášanie šampónu? S penovými farbami Perfect Mousse sa vaše želanie premení na skutočnosť. Vďaka pohodlnému aplikátoru sa bohatá nestekajúca pena ľahko dávkuje a aplikuje na vlasy. Nanášanie je obzvlášť jemné a šetrné vďaka príjemnej a jemnej vôni peny bez amoniaku. Výsledkom je o 30% intenzívnejší2 a dlhotrvajúci lesk.

Rýchlo a pohodlne

Zmiešajte emulziu s farebným gélom a otočte fľaštičku hore dnom len jedenkrát, aby sa jednotlivé zložky premiešali. Pumpujte jemnú penu priamo do ruky. Nechajte pôsobiť na vlasoch 30- 45 minút3. Po zafarbení aplikujte bohatú vlasovú masku s arganovým olejom pre intenzívny, žiarivý lesk a hĺbkové ošetrenie.

Tajomstvo skvelého výsledku tkvie v pene, ktorá drží po napumpovaní pevný tvar, ale zároveň je rýchlo roztierateľná. Farba tak ľahko prenikne do vlasov. Niet divu, že Perfect Mousse sú voľbou číslo 1 v penových farbách.

Čokoládová jeseň

S prichádzajúcim jesenným obdobím častokrát potrebujeme zmenu. Skúste to s novým odtieňom Perfect Mousse Čokoládový fondán. 100% intenzívny čokoládový odtieň rozžiari farbu pleti a zvýrazní prirodzenú krásu. Nádherný a dlhotrvácny lesk farby vynikne práve vtedy, keď sa do vlasov zapletú teplé jesenné slnečné lúče.

Kolekciu 13 odtieňov penových farieb Perfect Mousse nájdete už teraz vo vašich obchodoch. Nezáväzne odporúčaná predajná cena je 5,79 EUR.

1V porovnaní s inými farbami bez amoniaku
2V porovnaní s neošetrenými vlasmi.
3V závislosti od zvoleného odtieňa. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *