Krásne vyživené vlasy aj počas leta

Letné obdobie je pre vlasy kritickým obdobím. Slnečné lúče a kúpanie sa v chlórovej alebo slanej vode sú pre vlasy veľkou záťažou. Vaša krásne vlasy sa môžu bez dôkladnej starostlivosti premeniť na suché a poškodené. Môžete s tým efektívne bojovať, stačí len poznať účinnú „zbraň“. SUMMER REPAIR, nový limitovaný rad od Gliss KurKrásne, lesklé a zdravo vyzerajúce vlasy počas letného obdobia už nebudú len snom!

gliss-kur-summer-repair-sampon_VysokáLimitovaná rada Gliss Kur SUMMER REPAIR je už k dostupná v obchodoch

Slnečné lúče, teplý vzduch a voľne vejúce vlasy – aj preto milujeme leto. Neuvedomujeme si však, že práve slnko, more a chlór z bazénov môžu naše vlasy poškodiť. Gliss Kur SUMMER REPAIR od Schwarzkopf je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o vlasy v letnom období. Vďaka vysokoúčinnej receptúre s extraktom z kvetu Monoi a UVA/UVB filtrom chráni a regeneruje slnkom namáhané vlasy. Obnovuje ich prirodzený lesk a pružnosť a zabraňuje vysúšaniu. Do svojich nových, hodvábne hladkých vlasov s dokonalým leskom, sa ihneď zamilujete.

Ak túžite po rýchlej regenerácii, nastriekajte si na uterákom presušené vlasy ošetrujúci sprej Gliss Kur SUMMER REPAIR, ktorý vaše vlasy hĺbkovo vyživí.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *