Hĺbková obnova suchých a lámavých vlasov

Produkty Schwarzkopf essence ULTÎME sú špeciálne vyvinuté tak, aby dokázali splniť aj tie najvyššie nároky žien týkajúce sa vlasovej starostlivosti. Nový rad produktov AMBER+ OIL ANTI-BREAKAGE predstavuje účinné riešenie v boji so suchými a krehkými vlasmi.

T1-henkel-svk-essence-ultime-amber-oil-s-ampo-n-250-ml_Vysokáajomstvo tejto novinky spočíva v receptúre s kvalitným tekutým jantárovým extraktom a marhuľovým olejom. Táto revolučná receptúra obnovuje a posilňuje vlasy zvnútra, dodáva im očarujúci lesk, hodvábnu jemnosť a znižuje vypadávanie vlasov odstránením ich lámavosti až do 95 %*. Okrem jantárového extraktu obsahuje nová rada essence ULTÎME aj ďalšie luxusné zložky ako výťažok z perál, pantenol, ušľachtilý proteín a keratín, ktoré poskytujú výživu každej časti vlasu a pomáhajú dopĺňať jeho ochrannú lipidovú vrstvu. S výsledkom budete určite spokojné, pretože získate prekrásne, zdravo vyzerajúce vlasy a intenzívny lesk!

Vlasy sú neustále vystavované rôznym vonkajším vplyvom, ako napríklad UV žiareniu či fénovaniu, čo ich môže poškodiť a zanechať rozštiepené, suché a bez života. Nový produktový rad AMBER+ OIL ANTI-BREAKAGE bol vyvinutý v spolupráci s ikonou krásy Claudiou Schiffer. Výnimočne zloženie posilňuje suché a poškodené vlasy zvnútra a obnovujú ich zdravý lesk. Prvá ALL-IN-ONE vlasová starostlivosť od essence ULTÎME Vám zabezpečí intenzívnu kontrolu nad lámavosťou vlasov a skrášli ich od korienkov až po končeky!

*pri použití v kombinácii šampón, kondiciér a maska v porovnaní s neošetrenými vlasmi

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *