Valentínsky víkend plný krásy v Inchebe

Blížiaci sa valentínsky víkend bude v Inchebe patriť očarujúcemu svetu krásy. Veľtrh kozmetiky Interbeauty do hlavného mesta 12. a 13. februára prináša novinky v líčení, starostlivosti o pleť a telo a trendy v účesoch pre ženy i mužov. Ponuku sortimentu od 50 vystavovateľov tradične doplnia exhibície a súťaže v make-upe, účesovej tvorbe a aplikáciách na telo.

Ponuku Interbeauty obohatia nové značky. Slovenskú premiéru tu bude mať americká kozmetika Paula´s Choice, ktorá okrem iného vyniká obsahom retinolu účinného v boji proti vráskam. Zároveň obsahuje kozmetické prípravky pre chemickú exfoliáciu, ktorá je predpokladom žiarivej a zdravej pleti.

Záujemcovia z odborných radov a kozmetičky na Interbeauty nájdu profesionálne produkty pre kozmetické salóny, ale aj na domáce použitie. Výrobky určené do salónov značky Aesthetic Dermal obsahujú kyselinu hyalurónovú a organický kremík, ktoré tvoria špecifický biorevitalizačný komplex. Tieto účinné prípravky si poradia nielen s problémami pleti, ale dokonca aj s vypadávaním vlasov. Navyše, kto má po zime suché a lámavé vlasy, alebo len potrebuje zmenu, sa so svojím problémom bude môcť obrátiť na profesionálnych kaderníkov, ktorí mu navrhnú ideálne riešenie.

Zaujímavé budú aj ukážky pánskych strihov naživo či módne trendy svadobných účesov na rok 2016. V celoslovenskej súťaži kaderníkov a vizážistov Interbeauty Trophy 2016 si záujemcovia zmerajú svoje sily v účesových disciplínach „hot bangs“ a „glamour vlny na denné nosenie“. Chýbať nebudú vizážistické disciplíny, v ktorých súťažiaci predvedú svoje schopnosti v líčení na témy „arabská princezná“ a „prechádzka na pláži“. Jednou z vizuálne najzaujímavejších kategórií Interbeauty Trophy bude body art na tému „vesmír“.

Dámy, ktoré túžia po zmene, sa môžu inšpirovať v Zmenárni naživo pod patronátom Wella Slovensko. O make-up sa postarajú vizážisti agentúry LeRen; nový účes zabezpečí Izabela Trutzová zo Studia Rebel.

Súbežný Svadobný veľtrh prináša široký výber svadobných šiat, oblekov, doplnkov a šperkov pre budúcich novomanželov, ktorí sa budú môcť zorientovať v ponuke svadobných agentúr, objednať si fotografa, inšpirovať sa svadobnými tortami a vybrať si obrúčky.

Veľtrhy budú otvorené 12. februára od 10 h do 19 h a 13. februára od 10 h do 18 h,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *