Profesionálne make-up workshopy s vizážistom Pavlom Bauerom prvýkrát na Slovensku!

Tohtoročná jeseň sa bude niesť v znamení krásy a spoločnosti AVON Cosmetics, ktorá si pre svoje zákazníčky špeciálne pripravila sériu workshopov pod vedením uznávaného vizážistu hviezd Pavla Bauera.

Pre spoločnosť AVON Cosmetics je veľkou cťou, že slovenské ženy tak veľmi obľubujú jej dekoratívnu kozmetiku, preto sa rozhodla potešiť dámy sériou jedinečných workshopov. Kúpou produktov od AVONu starostlivosť o zákazníka nekončí, práve naopak! Odborníci ich navyše radi naučia ako majú s dekoratívnou kozmetikou čo najefektívnejšie pracovať. Svoje dlhoročné skúsenosti z prestížnych súťaží krásy či televíznych programov odovzdá účastníčkam oficiálny vizážista AVONu – Pavel Bauer priamo na workshopoch. Budú mať tak jedinečnú možnosť dozvedieť sa tipy, triky a najnovšie trendy v líčení.

Každý workshop bude tematicky zameraný (pery, oči, pleť a sezónne trendy), pričom doba trvania je približne 4 hodiny. Všetky kurzy sa budú konať v Bratislave. Záujemkyne sa môžu prihlásiť pomocou webového formulára, cena je 30 € (pri jednorazovej kúpe viacerých kurzov 27 €). Okrem nových skúseností si odnesú aj darček vo forme dekoratívnej kozmetiky.

Viac informácií a termíny workshopov sa dozviete už čoskoro na www.avon.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *