Hľadáte kancelárie pri letisku? Pripravia vám ich priamo na mieru

Chcete mať na dosah letisko a môcť podnikať tak, aby ste boli dobre dostupní pre vašich klientov? Čo tak skúsiť prenájom kancelárií v Bratislave a poobzerať po vyhovujúcich priestoroch vám na mieru. Súbor nehnuteľností v atraktívnej lokalite areálu bratislavského letiska, v dotyku s nákupnou zónou Avion a diaľničným obchvatom, spravuje spoločnosť BTS Cargo & Hangar Services. Vedia vám ponúknuť viac ako 10 900 m² kancelárskych priestorov, 15 500 m² hangárov a viac ako 6100 m² skladov.

 

Nájomcov láka predovšetkým atratívna lokalita, s dobrou dostupnosťou do centra diana novej business zóny hlavného mesta. Čoskoro tam pribudne okrem nákupných centier Avion, Ikea, aj očakávaný megaprojekt Pharos Business Park. Komerčné nehnuteľnosti v tejto lokalite dlhodobo zaznamenávajú oživenie dopytu. „Bezpečný, 24 hodín denne chránený areál, okrem nadštandardnej kapacity, umožňuje flexibilne prispôsobovať priestory potrebám nájomníkov, dostupné ceny prenájmu a bezproblémové parkovanie“ uvádza portál btscargo.sk.

prenajom-kancelarie-bratislava-btscargo.sk

Dobrá lokalita kancelárií je kľúčom k úspechu

Potrebujete pre váš biznis flexibilne upraviť priestory tak, aby zodpovedali vašim potrebám? Nie je to žiadny problém. V súčasnosti tvoria strategický komplex spoločnosti BTS Cargo & Hangar Services celkovo štyri administratívne budovy s flexibilnými priestormi, skladovacie objekty rôznej veľkosti a sedem samostatných hangárových častí, ktoré sú ideálne využiteľné nielen pre lietadlá, ale aj ako sklady či priestory na ľahkú výrobu.

 

Vďaka flexibilite a dostupnosti sú kancelárie na prenájom pri letisku dobrou voľbou pre každý typ nájomcu. Priaznivé ceny prenájmu upútali aj pozornosť veľkých nájomcov, ako napríklad DHL, Logistics, OperaJet, Skyport, či Profimed, ktorí radi využívajú flexibilnú kapacitu daných priestorov. „Starostlivosťou o priestory a potreby našich klientov sa snažíme dosiahnuť ich maximálnu spokojnosť s rozhodnutím nasťahovať sa práve na túto adresu,“ uvádza spoločnosť BTS Cargo & Hangar Services.

 

Úspešné firmy priťahujú ďalších nájomcov

Časť objektov daného areálu prešla revitalizáciou a pripravené sú veľké aj menšie kapacity. V komplexe neustále pribúdajú noví a exkluzívni nájomcovia a ich portfólio sa neustále rozširuje. Jedným z najväčších nájomcov je spoločnosť Austrian Technik Bratislava, ktorá tu vykonáva technickú správu lietadiel. Svoje kapacity prenajatej plochy tu rozšírila o ďalšiu hangárovú loď, ktorá prešla rozsiahlou rekonštrukciou s cieľom prispôsobiť priestory prísnym štandardom nájomcu. K veľkým leteckým a logistickým spoločnostiam sa pridala napríklad spoločnosť HappyLife, ktorá tu našla ideálne priestory pre veľkoobchod so zdravou výživou. Medzi ďalších významných klientov patrí tiež spoločnosť Profimed, distribútor produktov dentálnej hygieny.

 

Jednoducho povedané, prenajímateľ BTS Cargo & Hangar Service, dokáže poskytovať veľmi flexibilný interný Property aj Facility Management každému na mieru. Areál zároveň poskytuje dostatok príležitostí na ďalšie rozširovanie, či výstavbu nových nehnuteľností. Ak teda hľadáte vhodné kancelárie na prenájom pri letisku, ste na správnom mieste.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *