Buďte krásna a sexy aj počas spánku. Nie je to nič zložité

Váš záujem o módu by nemal skončiť zabuchnutím domových dverí. Rovnako doma, a to aj počas spánku, môžete byť krásna, príťažlivá a sexy. Stačí len vyhodiť do koša staré sprané pyžamá a zaobstarať si nové štýlové kúsky do každého ročného obdobia. Vás partner to určite ocení.

Flanelová pyžamá: príjemne hrejivá aj v tej najhoršej zime

V noci by mala teplota vo vašej spálni dosahovať asi 17 ° C, čo počas zimy obvykle zodpovedá vypnutému kúreniu a zavretému oknu. Preto na zimné mesiace odporúčame pyžamá vyrobené z flanelu – sú príjemná na dotyk, krásne hrejú a navyše skvele vyzerajú. Stačí si len vybrať také, ktoré vašej postave sadne najlepšie.

lascanaSK_pyzama_infomagazinBavlnená pyžamá: zlatá stredná cesta

Na jarné a jesenné noci, prípadne vtedy, keď vám je vo flaneli až moc veľké teplo, si kúpte pyžamo z bavlny. Bavlna je na dotyk ešte príjemnejšia ako flanel, navyše je krásne mäkučká a stále príjemne hreje. Bavlnených pyžám je na trhu asi najviac, takže s výberom toho pravého nebudete mať jediný problém. Za to dáme ruku do ohňa.

Saténová pyžamá: chladivý luxus na leto

Zostáva posledné ročné obdobie – leto. A to bude zo všetkých najviac milovať váš partner. Na leto totiž odporúčame pyžamá zo saténu, ktorá príjemne chladí a sú veľmi pohodlná. V lesklom saténe navyše vyniknú vaše krivky a budete neuveriteľne sexy – o to viac, ak si vezmete len saténové tielko s kraťaskami alebo napríklad zvodnú nočnú košieľku. Váš partner neostane chladným.

Pyžamá všeobecne majú obrovskú výhodu tiež v tom, že vám umožňujú experimentovať. Ak ste v klasickej móde trošku konzervatívnejší a držíte sa osvedčených modelov, u pyžamá môžete popustiť uzdu svojej fantázii – veď vás v ňom uvidí len najbližšia rodina! Pokojne si preto kúpte niekoľko pyžám a kombinujte horné a spodné diely. V kľude si kúpte krvavo červené pyžamo a dráždite ním oči svojho partnera. Alebo voľte naopak temne fialové pyžamo, ktoré pôsobí tajomne a nedostupne.

Záleží to len a len na vás.

Zdroj obrázku: lascana.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *