Ďalším významným nájomcom Twin City bude PwC

Administratívny komplex Twin City, ktorý na okraji historického centra Bratislavy stavia skupina HB Reavis, získal ďalšieho významného nájomcu. Od začiatku novembra bude v budove Twin City A sídliť spoločnosť PwC Slovensko, ktorá je súčasťou globálnej siete poradenských spoločností PwC. Stane sa tak ďalším „obyvateľom“ moderného biznis distriktu, ktorý momentálne patrí medzi najväčšie projekty svojho druhu v Európe.

PwC si na niekoľko rokov prenajala bezmála 4,5-tisíca metrov štvorcových kancelárskych plôch špičkovej kvality. Budovy komplexu Twin City ašpirujú na v slovenských podmienkach ojedinelý britský prestížny certifikát udržateľnosti BREEAM Excellent. V praxi to znamená, že budova musí spĺňať konkrétne nároky pri nakladaní s odpadom, šetrení energiami a vodou, či vo svetelnosti kancelárií. Samozrejmosťou je množstvo vnútornej i vonkajšej zelene a celkový komfort pre zamestnancov. Splnenie náročných podmienok normy zároveň znamená objektívne a medzinárodne rešpektované potvrdenie špičkovej úrovne stavby.

„Sme nesmierne radi, že medzi našich nájomcov patrí aj spoločnosť PwC. Záujem firiem svetového formátu považujeme za reálne ocenenie mimoriadneho potenciálu Twin City, ktorý je výsledkom atraktívnej polohy v bezprostrednej blízkosti historického centra, umocnenej použitím inteligentných technológií a najnovších architektonických konceptov,“ povedal výkonný riaditeľ HB Reavis Slovensko Adrian Rác.

„Vzhľadom na rast našej firmy sme hľadali väčšie priestory s dobrou dopravnou dostupnosťou, polohou v blízkosti centra mesta a vybavené najmodernejšími technológiami. Projekt Twin City spĺňa naše náročné požiadavky,“ povedal Juraj Tučný, partner PwC.

Twin City A je prvou budovou úvodnej fázy projektu Twin City na území ohraničenom ulicami Mlynské Nivy, Košická, Chalupkova, Továrenská a Karadžičova. Pozostáva z troch budov, ktoré by mali na trh v priebehu tohto a budúceho roka priniesť takmer 65-tisíc metrov štvorcových najmodernejších kancelárskych plôch retailu a služieb v parteri.

Development celého projektu Twin City je rozfázovaný na dvanásť častí, ktoré bude HB Reavis stavať postupne. Výsledkom by mal byť moderný biznis distrikt v štýle worklife balance, teda so zelenými  plochami s lavičkami určenými na oddych napríklad v pracovných prestávkach a taktiež s dostatkom bicyklových státí v podzemí, vrátane šatní a spŕch pre cyklistov.

Zdroj: http://www.hbreavis.com/sk/news/press-releases/dalsim-vyznamnym-najomcom-twin-city-bude-pwc#sthash.4b5rY7vE.dpuf

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *