C&W vyhrala ocenenie najlepšia realitná agentúra roka 2014 a CIJ Awards

CEE CIJ, popredný magazín v oblasti realít pôsobiaci v strednej a východnej Európe organizoval exkluzívny večer na Slovensku, kde vyhlasoval ocenenia. Cushman & Wakefield bola vyhlásená ako „Najlepšia medzinárodná realitná agentúra“ na Slovensku za rok 2014 počas prestížnej gala ceremónie, ktorá sa uskutočnila 10. decembra v Bratislave. Cushman & Wakefield porazila v užšom výbere ostatné agentúry vrátane CBRE, DTZ a JLL.

Tento rok bol šiestym rokom za posledných sedem rokov, kedy Cushman & Wakefield vyhrala toto ocenenie. Za ocenenie hlasovali výkonní, generálni riaditelia a partneri spoločností pôsobiaci v oblasti realít cez on-line hlasovací systém vedený CiJ. Výsledky boli odsúhlasené auditom spoločnosti PWC.

Andrew Thompson, Managing Partner v Cushman & Wakefield na Slovensku povedal “Toto ocenenie je výsledkom zručností a starostlivosti o klienta, ktorú náš tím na Slovensku vniesol do našej každodennej práce. V C&W na Slovensku sme si vybudovali skutočne fantastický tím a bol som veľmi hrdý pri preberaní tohto ocenenia v mene mojich kolegov.”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *