Benestra má nového konateľa a generálneho riaditeľa

Bratislava 9. februára 2015 – Vzhľadom na neúspešný pokus o manažérske prevzatie spoločnosti BENESTRA sa jej vlastníci rozhodli od februára 2015 uskutočniť niektoré personálne zmeny. Spoločnosť BENESTRA teraz vedie Piotr Sieluk na pozícii konateľa a generálneho riaditeľa.

„Viem, že spoločnosť BENESTRA stojí na pevných základoch a že disponuje odhodlaným a kvalitným tímom, ako aj potenciálom pre ďalší rozvoj. Veľmi rád sa stávam jeho súčasťou. Našim spoločným cieľom bude poskytovať našim klientom čo najlepšie služby,” uviedol Piotr Sieluk.

Piotr Sieluk nahradzuje Stanislava Molčana, ktorý spoločnosť opúšťa. Personálne opatrenia nebudú mať žiadny negatívny vplyv na kvalitu služieb poskytovaných klientom spoločnosti BENESTRA na Slovensku. V tomto zmysle informoval nový generálny riaditeľ všetkých klientov spoločnosti.

Piotr Sieluk bol päť rokov generálnym riaditeľom spoločnosti GTS Polska až do prevzatia spoločnosti GTS Central Europe v polovici roka 2014 firmou Deutsche Telekom. Vyštudoval Právnickú fakultu Univerzity vo Varšave a je držiteľom titulu MBA z University of Minnesota. Svoju kariéru začal v spoločnosti Deloitte & Touche. Potom vykonával rad manažérskych pozícií v podielovom fonde Pioneer, PWC, Energis a fonde Gravitas Private Equity.

„V mene celého predstavenstva by som rád poďakoval Stanislavovi Molčanovi za jeho pôsobenie na čele spoločnosti BENESTRA aj jej predchodcu GTS Slovakia, ako aj za jeho príspevok k rozvoju firmy počas predošlých rokov. Bol to práve on, kto spoločne s naším tímom na Slovensku pomohol spoločnosti BENESTRA posilniť jej pozíciu na trhu,“ povedal Otto Rathsman, člen dozornej rady spoločnosti BENESTRA.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *