Pán Fagus – ochranca zdravia detí

fagus_01Roztomilí maskoti v nadživotnej veľkosti sú často tým najlepším spôsobom, ako zaujať pozornosť detí. Prezentujú sa na oslavách, sú vďačným objektom na fotografovanie a často odrážajú všetko, čo značku charakterizuje. Pán Fagus, maskot značky Miniconf, je napríklad symbolom zdravotne nezávadných materiálov, ktoré sa používajú pri výrobe odevov pre deti.

Pán Fagus je vysoký buk, ktorý žije v imaginárnom lese Miniwood blízko obce Ortignano, kde sídli spoločnosť Miniconf. Výrobca detského oblečenia značiek iDO, Sarabanda a Dodipetto s s vyše štyridsaťročnou históriou dbá na životné prostredie a zároveň na zdravie svojich zákazníkov, teda detí od narodenia až do šestnástich rokov.

Spolu s maskotom Fagusom značku reprezentujú aj líška Isotta ako kontrolórka kvality, veverička Jack – majiteľ spoločnosti Squirrel’s Buttons, ktorá dodáva na oblečenie gombíky a sova Astolfo, Fagusov poradca a audítor značky. Tieto postavičky sa objavujú aj na talianskej stránke gioca.mrfagus.it, dostupnej i v angličtine, kde deti nájdu interaktívnu mapu, komiks aj maľovanky. Kreatívne materiály na webe pravidelne pribúdajú.

Hlavnou úlohou stránky je informovať deti aj ich rodičov o tom, ako vzniká kvalitné detské oblečenie, ako sa testuje a prečo je také výnimočné. Výrobcovia navrhujú každý model s ohľadom na hravosť detí, ich pohodlie a zaručujú odolnosť materiálov a ich zdravotnú nezávadnosť. Ročne navrhne a ušije Miniconf 9 deväť miliónov kusov oblečenia.

Niekoľko desiatok z nich nájdete v predajni iDO v OC Atrium Optima v Košiciach. Obchod ponúka oblečenie pre deti značiek iDO a Sarabanda a zároveň predáva odevy na e-shope. Kliknite si naň. Uvidíte, že oblečenie ušité pod dohľadom Pána Fagusa splní aj tie najvyššie očakávania rodičov a samozrejme aj detí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *