RÁDIO KOŠICE mesiac pred Vianocami rozdáva darčeky. Ukázalo sa, že poslucháči ovládajú frekvencie regionálnej jednotky dokonale.

Metropolitné rádio spustilo motivačnú súťaž „Vianočný trezor Rádia Košice“. Už po prvom týždni je zrejmé, že sa záujem o hru zvyšuje, čo možno konštatovať na základe stúpajúceho počtu registračných sms správ každým dňom. 

Regionálna jednotka na Slovensku začala Vianočný trezor otvárať presne mesiac pred Vianocami – 24.11.2014. Poslucháči sa do hry registrujú na základe sms správy, ktorú posielajú v deň, v ktorý chcú súťažiť. Moderátor Rádia Košice sa po vyžrebovaní hneď v úvode opýta na vstupné heslo – číselný prístupový kód do Vianočného trezora. Vstupným heslom je jedna z 9 frekvencií Rádia Košice. Nesmie sa však opakovať 3 dni po sebe. V prípade správnej odpovede si bude môcť poslucháč vybrať jednu zo 14 možností trezora (resp. z „aktuálne neotvorených trezorov“). Číslo 14 symbolizuje rok 2014, trezory obsahujú finančnú hotovosť a nákupné poukazy. Počas jednej hry môže poslucháč vyhrať 100€ poukaz na nakupovanie, prípadne finančné odmeny v rozmedzí 100 až 150€, v prípade žolíka až 300€. Ceny sa budú do Vianoc obmieňať, hodnota však neklesne pod 100€. Vianočný trezor otvárajú poslucháči spoločne s moderátorom každý deň, vrátane víkendov. Aktuálny stav trezorov je dostupný na webe www.radiokosice.sk. Rovnako tu nájdete aj podmienky súťaže. Aj takýmto spôsobom myslí metropolitné rádio na svoju nemalú poslucháčsku základňu.

Rádio Košice funguje na slovenskom trhu od roku 2007. Aktuálne opäť rozšírilo svoje pokrytie. K šiestim frekvenciám pribudli ďalšie dve nové. Regionálnu jednotku, ktorá ponúka aktuálne správy, kvalitnú hudbu, východoslovenský dopravný servis či moderované vysielanie, si naladíte takmer na celom východnom Slovensku. Potvrdzuje tak svoje postavenie na trhu a napĺňa hlavnú myšlienku „Najbližšie k Vám – Rádio Košice.“ Neustály dopyt a záujem zo strany poslucháčov je dôkazom toho, že Rádio Košice naďalej zohráva veľmi dôležitú úlohu na slovenskom trhu. Najpočúvanejším regionálnym rádiom na Slovensku je aj po poslednom prieskume počúvanosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *