Nohy 2013 obúvame do kvality

kvalitnetopanky„Zima zimka zimička, hodí sa mi čižmička.“ Aj tak môžeme vystihnúť nadchádzajúci čas z pohľadu nejednej nohy. Niektorí už možno ani neverili, že zima do Vianoc stihne doraziť. Skeptikov bolo hneď viacero: Martin o bielom koni tento rok snáď iba sníval a Katarína by sa na takom biednom ľade veľmi nepokĺzala. Ale predsa sa zachumelilo! Zima udrela a ako sa hovorí: bude ešte horšie. Poriadne mrazivé dni, husté sneženie, ľadová drť, nepríjemná námraza či preklínaná čľapkanica: hurá, toď pravá slovenská zima a jej podoby. Počasie praje pripraveným, preto je najlepšie prezuť nielen svoje auto, ale aj nohy, a to do kvality, ktorá sa dobré nosí a k tomu aj výborne vyzerá. My vieme, že také topánky máme a aj túto zimu sa do nich obúvame. Skúste uveriť kvalite aj vy na www.kvalitnetopanky.sk.

Ak sú vlasy korunou krásy a oči oknom do duše, čo by potom mohli prezrádzať nohy? Vznešenosť? Úroveň? Kvalitu? Možno polemizovať. Určite však komunikujú a vysielajú informácie do svojho okolia prostredníctvom meniacich sa pokrývok – topánok. Tie nakupujeme a nosíme z rôznych dôvodov, ale tým najzákladnejším by mala navždy zostať ochrana pred vonkajšími podmienkami. V super preplnenom svete s nepreberným množstvom tovaru ale zabúdame na múdrosti skúsených predkov a ľahko sa uchyľujeme k dostupným alternatívam. Často na úkor vkusu, no oveľa väčším prehreškom, a to najmä voči sebe samým, na úkor otázky kvality.

Škála modelov zimných topánok je i toho roku široká a praje rozmanitým možnostiam vzhľadu a prevedenia – dostať pekné, vkusné, zaujímavé, štýlové, decentné, extravagantné, vysoké, nízke, členkové, s platformou či s drobným podpätkom, lesklé, matné, farebné, krikľavé, vzorované, rôzne kombinované, s kožušinou aj bez, tenké i hrubšie, ale aj dobré a menej alebo viac kvalitné čižmy či snehule. Avšak investovať do krásy a celkovo vizuálnej stránky topánok nestačí a ani sa nevypláca. Veď od nôh ide zima a tá nikoho neteší. Zmrznuté a strnulé prsty, ktorými nie a nie pohnúť alebo premočené ponožky do poslednej nitky. Brrr! V takej chvíli zrazu myslíme neuveriteľne triezvo a racionálne, pričom vzniknutú situáciu vyhodnotíme predsavzatím kúpy kvalitnejších topánok. No a nech sa páči, výber je pestrejší ako nikdy predtým a na konci roka platí Ježiško.

Mať nohy v teple a suchu a popri tom zariadiť, aby vyzerali trendovo – to nie je cnosť iba dobrého vkusu, ale i dobrej vôle a starostlivosti o seba a svoje zdravie. Možno ani tak nejde o problém topánok samotných – ide o ľudí, nás ako zákazníkov a o naše potreby. Kým budeme vyhľadávať len lacnejšie a lacné s pekným, nevyhnutne sa pripravíme o tak dôležitý benefit, akým je kvalita obuvi. Šetriť treba, ale nie na zdraví a pohodlí nôh. Nie tých svojich. A www.kvalitnetopanky.sk myslia aj na tie vaše.

Zdroj: PR článok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *