Posilnite si kosti vďaka kalciovému sirupu

Kalcium alebo tiež vápnik je pre správne fungovanie ľudského tela nesmierne dôležitou minerálnou zložkou pre deti aj pre dospelých. Je zrejmé, že vďaka dostatočnému množstvu vápnika posilňujeme zdravie našich kostí a zubov, kde tvorí dokonca 99% z celkového množstva vápnika v tele. Vápnik má blahodarné účinky aj na nervovú sústavu, svaly, obličky, zdravé srdce a správnu zrážanlivosť krvi a samozrejme tak potrebnú hustotu našich kostí a zubov.

Čo obsahuje kalciový sirup

Kalciový sirup jevhodný aj na občasné doplnenie vápnika v tele kedykoľvek, keď zistíte, že ho má vaše telo nedostatok. Tento sirup obsahuje dôležitú organickú soľ s vysokým podielom vápnika vo forme citrátu. Táto mikronizovaná forma zaručuje, že ľudský organizmus lepšie vstrebe všetky aktívne látky a zabezpečí si tak potrebné množstvo vápnika. Ide o výživový doplnok a liek zároveň, ktorý si môžete zakúpiť bez lekárskeho predpisu kedykoľvek bežne v lekárni.

Užívanie a dávkovanie kalciového sirupu

Ako dostať do tela vápnik čo najjednoduchšie aj pre deti? Formou sladkého sirupu. A kalciový sirup má príchutí naozaj veľa. Dennú dávku je potrebné dopĺňam vždy podľa pokynov v príbalovom letáku. Najdôležitejšie obdobie vývinu kostí a zubov je práve detský vek, preto by sa mal vápnik pravidelne dopĺňať najmä deťom. Kalciový sirup patrí k bezpečným doplnkom výživy a jeho užívaniu sa nemusia vyhýbať ani tehotné a dojčiace ženy. Je vhodný naozaj pre celú rodinu.

Kalciový sirup by mal tvoriť neodmysliteľnú súčasť každej lekárničky. Použiť sa môže už pri prvých príznakoch choroby, na odhlienenie, proti kašľu, pri zachrípnutí alebo pri bežnom nachladnutí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *