Mliečny kokteil pre vašu pokožku

Prvý „kokteil“, ktorý novo narodený človiečik ochutná, je materské mlieko. Jeho výživná hodnota je nezastupiteľná. Zásobuje telo všetkými dôležitými látkami, ktoré novorodenec pre svoj rast a vývoj potrebuje. Vďaka svojmu zloženiu je mlieko veľmi ceneným zdrojom bielkovín, vápnika a minerálov aj pre našu pokožku. Práve preto živiny obsiahnuté v mlieku dali silu telovej kozmetike Lactovit.

Svoj prvý mliečny kokteil sme si dali tesne po narodení. A ako nám chutil, niekto s ním vydržal niekoľko mesiacov, niekto dokonca rok alebo viac. Teraz v dospelosti si mliečnych kokteilov s trochu iným zložením doprajeme menej, ale niektorí z nás ho predsa len do svojho jedálnička začaďujú relatívne často. Možno sa nechceme tej príjemnej chuti vzdať, pretože sme si ju zamilovali už v momente, keď sme prišli na tento svet. Mlieko je vlastne zázračná tekutina. Novonarodený človiečik dokáže počas prvého polroka takmer zdvojnásobiť svoju hmotnosť a vyrásť približne o 15 cm. A to vlastne iba vďaka mlieku. Ako je to možné?

Príroda vedela, čo robí. Dala nám nápoj, ktorý je svojím zložením natoľko výdatný, že z malého, práve narodeného uzlíčka vytvorí v priebehu niekoľkých mesiacov malého chlapčeka alebo dievčatko. Keď pozorujeme ako deti rastú, musíme uznať, že mlieko má jednoducho silu. Práve tú silu dokázala telová kozmetika Lactovit využiť.

Mlieko je zdrojom vysoko kvalitných mliečnych proteínov, vitamínov, vápnika a ďalších minerálnych látok. Mliečne zložky podporujú správny rast a vývoj, posilňujú imunitu a chránia organizmus pred škodlivými vplyvmi. To je hneď niekoľko dôvodov, prečo Lactovit obsahuje vysoký podiel mliečnych zložiek.

Lactovit Original predstavuje jemnú, krémovú a voňavú starostlivosť o pleť. Sprchový gél, mlieko a pena vytvárajú ucelenú sériu výrobkov vhodných pre všetky typy pleti, ktoré ocení celá rodina. Sila mliečnych proteínov chráni pokožku pred sprchovaním aj po ňom. Kyselina mliečna má prirodzené hydratačné účinky, pôsobí proti akné, odstraňuje nadmerné množstvo mazu a vďaka antibakteriálnemu účinku potláča množstvo baktérií a tvorbu pupencov. Lactovit Original navyše obsahuje laktomicely a látky zmierňujúce bolesť, ako napríklad Alquil Laktát, ktoré majú vysokú hydratačnú schopnosť a pomáhajú obnoviť obsah lipidov v pleti. Pleť je potom vypnutejšia, správne hydratovaná a svieža.

Starostlivosť o pleť začína čistením. Sprchový gél Lactovit Original vyčistí pleť, dodá jej dostatok vlahy, zaistí jej pružnosť, upokojí ju a vďaka kyseline mliečnej ju navyše ochráni pred škodlivými baktériami. Telové mlieko Lactovit zaistí kompletnú hydratáciu, je veľmi jemné, dobre sa roztiera, nezanecháva mastný film a nelepí sa a tak ho pokojne môžeme použiť po rannom aj večernom sprchovaní. Vôňa je veľmi jemná a nevtieravá. Večer doprajme odpočinok svojej pokožke a rozmaznávajme ju kúpeľom v penivej relaxácii s vyživujúcou penou do kúpeľa Lactovit. Zregenerujme svoju pokožku a užime si chvíle odpočinku. Pokožka bude po kúpeli vláčna a jemná. Doprajme svojej pokožke zdravie, ochranu a hydratáciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *