Dvojkomorová žumpa vhodná pre domácnosti, ktoré nie sú napojené na kanalizáciu

Ak bývate v rodinnom dome, kde nie ste napojený na kanalizáciu, potrebujete si zabezpečiť sami vývoz odpadových vôd. Vo viacerých domácnostiach bývajú odpadové vody vypúšťané do potokov, riek a pôdy a výrazné ohrozujú kvalitu podzemných vôd.

Ak vám klasická žumpa nevyhovuje a potrebujete takú, ktorá nebude vyžadovať častý vývoz odpadových vôd, odporúčame vám dvojkomorové žumpy.

Čo sú to dvojkomorové žumpy?

Sú to žumpy, ktoré sa skladajú z dvoch komôr, ktoré v rámci svojej konštrukcie prečisťujú odpadové vody a tým nezaťažujú životné prostredie. Odpadové vody vypúšťané z tejto žumpy sú zbavené veľkej časti kalu, ktorý dokáže ohroziť kvalitu životného prostredia.

Ak chcete takéto žumpy, zožeňte si firmu, ktorá predáva tieto žumpy v neďalekom meste. Nebudete tak platiť za dovoz tak veľa peňazí. Ak bývate v okolí Trenčína, zháňajte novú žumpu v Trenčíne.

Prejazdová doska a vykopaná jama

Ak máte záujem o dvojkomorovú žumpu, dôležité je vykopať si jamu, do ktorej vám firma vloží vašu novú žumpu. Rozmery vám samozrejme určí firma, treba sa s ňou skontaktovať. Nemusíte sa však báť, že by vám novú žumpu firma nevložila do jamy. Žumpou vás dovezú a pomocou hydraulickej ruky vám žumpu vložia priamo do jamy.

Ak si ale dávate novú žumpu na miesto, kde bežne chodievate autom, je potrebné, aby ste si dokúpili prejazdovú dosku. K základnému príslušenstvu si okrem prejazdovej dosky môžete doobjednať liatinový poklop, betónový komín a merač hladiny kvapaliny.

Ak máte záujem o šetrenie životného prostredia a bývate v odľahlejších častiach miest a obcí, odporúčame vám kúpu kvalitnej betónovej dvojkomorovej žumpy od kvalitného výrobcu a dodávateľa, ktorý vám poskytne aj záruku na toto zariadenie dôležité v každej domácnosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *