Tip na raňajky: Chutná raňajková zmes Hryzka

Raňajky patria k najdôležitejším jedlám dňa, no väčšina z nás im nevenuje dostatok pozornosti. Prvé jedlo jedávame tesne pred obedom, v niektorých prípadoch až na obed. Nemôžeme sa preto čudovať na nedostatok energie, bolesť hlavy a celkový pokles výkonnosti v práci.

Ak neviete, čo na raňajky, odporúčame vám vyskúšať chutnú raňajkovú zmes s príznačným názvom. Raňajková zmes Hryzka je vhodná pre malých, ale aj veľkým a dokonca ju môžu aj vegáni, vegetariáni, či celiatici.

Z čoho sa skladá táto zmes?

Raňajková zmes Hryzka sa skladá z týchto ingrediencií: bezlepkových obilnín, semienok, orechov, ovocia goji a psyllia. Ako aj sám predajca uvádza, je navrhnutá tak, aby ľudskému organizmu poskytla optimálnu výživu a stabilnú energiu.

Presnejšie zloženie znie: aktivované proso, aktivované slnečnicové semienka, aktivované vlašské orechy, amarantové vločky, pohánkové vločky, aktivované tekvicové semienka, chia semienka, aktivované ľanové semienka, aktivované mandle, goji a psyllium.

Raňajková zmes od Hryzky má vyvážený pomer zdraviu prospešných látok – sacharidov, zdravých tukov, bielkovín, ale i vlákniny. Ako sme už spomínali, je vhodná pre všetkých, či malých, či veľkých. Dopriať si ju môžu aj tí, čo majú potravinové alergie, napríklad na lepok.

Vhodná je aj pre diabetikov, pretože má nízky glykemický index. Dopriať si ju môžu aj ľudia, čo majú problémy s trávením, pretože obsahuje živé enzýmy, ktoré pomáhajú zlepšiť trávenie. Vhodná je aj pre tých, ktorých trápia problémy s vylučovaním, pretože raňajková zmes Hryzka má vysoký podiel vlákniny.

Príprava

Príprava je veľmi ľahká. Stačí zmiešať tri čajové lyžičky so 100 ml prevarenej vody a nechať dve minúty odstáť. Keď zmes stuhne, môžete si ju ozdobiť ľubovoľným ovocím.

Táto zmes sa predáva v 900 g balení, takže sa nemusíte báť, že by ste balenie chutnej raňakovej zmesi minuli rýchlo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *