Na každý problém existuje riešenie

Život nám dá občas pár kopancov, ktoré máme problém rozdýchať. S najväčšími problémami sa paradoxne nestretávame v zamestnaní, ale v medziľudských vzťahoch. Ľudia sú zvláštni. Niekedy nevedia riešiť problémy vo vzťahoch a namiesto toho, aby sa o problémoch porozprávali a riešili ich, radšej zutekajú od problémov a tvária sa, akoby sa nič nestalo.

Na každý problém existuje riešenie a ak ho neviete nájsť, pomôže vám mediátor.

Ak sa chcete vyhnúť súdom a máte záujem problém vyriešiť, len neviete ako na to, odporúčame vám kontaktovať mediátora z Bratislavy. Práve v Bratislave sa nachádzajú skúsení mediátori, ktorí majú množstvo pozitívnych referencií.

Mimosúdne riešenie sporov

Ak máte spor nielen s partnerom, ale i so susedmi, s kolegami a obchodnými partnermi, niet lepšieho riešenia ako začať spolupracovať so skúseným mediátorom, ktorý je členom Asociácie mediátorov. Stačí, ak vyplníte na web stránke formulár, popíšete svoj problém a mediátor vás po zhodnotení problému kontaktuje a dohodne sa s vami na ďalšom postupe. Mediátor má za úlohu vypočuť si obe strany a navrhnúť riešenie častokrát aj na prvý pohľad neriešiteľného problému. Nebojte sa preto kontaktovať mediátora. Môže vám dokonca zachrániť aj manželstvo.

Sebeckosť a dobro detí

Ľudia reagujú prchko. Sú sebeckí a nemyslia na dobro svojich najbližších. Na každý problém existuje riešenie, ale len na vás záleží, či sa vám tento problém podarí vyriešiť. Musí byť záujem z oboch strán, lebo inak sa dostanete do začarovaného kruhu, z ktorého niet cesty späť. Ak máte problémy vo vzťahu, častokrát to viazne práve v komunikácii medzi partnermi, ktorí reagujú prchko, v afekte a v danom afekte nevidia riešenie na danú situáciu. Čo je však najhoršie, rozhádaní manželia/ partneri nemyslia na dobro svojich detí, ktorí v tomto spore bohužiaľ najviac trpia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *