Čo môže vo výraznej miere narušiť váš vzťah s partnerom?

V každom vzťahu sa časom objavia problémy. To, či sa tieto problémy vyriešia, záleží predovšetkým na oboch partneroch. Ak sa bude snažiť len jeden, problémy zostanú a budú sa ešte viac zhoršovať. Chcete ale vedieť čo môže vo výraznej miere narušiť váš vzťah s partnerom?

Partnerove problémy s erekciou

Váš vzťah s partnerom môžu prekvapujúco narušiť aj partnerove problémy s erekciou. Ak vám to v posteli neklape nejaký čas, tolerujete to. Ak však problémy naďalej pretrvávajú, stúpa nervozita nielen u vás, ale najmä u vášho partnera.

Snažte sa partnera podporiť a hľadajte riešenie. V lekárni určite nájdete tabletky na erekciu a keď váš partner bude odmietať tieto tabletky, vyskúšajte zázračnú Viagru. Táto pilulka vaše problémy vyrieši takmer okamžite.

Finančné problémy

Váš vzťah s partnerom môžu narušiť aj finančné problémy. Ak bývate vo vlastnom, pravdepodobne ste si vzali hypotéku. Ak jeden príjem vypadne, splácanie hypotéky a celkovo bežný život sa stáva obtiažnejší. Snažíme sa šetriť, kde sa to len dá.

Nenechajte sa takýmito problémami ovplyvňovať. Držte spolu, snažte sa nájsť riešenie na danú situáciu a nevyčítajte jeden druhému, že minul viac, než mal.

Nevhodný spôsob komunikácie

Nevhodný spôsob, resp. žiadna komunikácia s partnerom môžu váš partnerský vzťah výrazne narušiť. Nezabúdajte, že partner je váš najbližší človek – človek, ktorému sa môžete zdôveriť naozaj s čímkoľvek. Zdôverujte sa partnerovi so všetkým, podeľte sa s ním o to, čo vás trápi alebo čo vás naopak zaujalo/ potešilo.

Vzťah vie vo výraznej miere narušiť zdravotný problém, ktorý sa na prvý pohľad zdá byť neriešiteľný; finančné problémy, ale i nevhodný spôsob komunikácie, poprípade žiadna komunikácia. Nezabúdajte, že ak chcete vzťah zachrániť, je dôležité na ňom pracovať a nielen dúfať, že sa váš partner rozhýbe a začne daný problém riešiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *