4 tipy, ako osviežiť vzťah po rokoch

Žijete spolu už dlhé roky a máte pocit, že ste toho už moc preskákali a nič vás nemôže zaskočiť? Žiaľ, môže. V súčasnej dobe sa rozchádzajú aj dlhoroční partneri, ktorí navonok pôsobili ako stabilný pár, pričom ich neraz trápili problémy vo vzťahu.

Ak chcete osviežiť váš vzťah po rokoch spolužitia a tým aj predísť stereotypu, poradíme vám, ako na to.

1. Prejavujte si lásku na verejnosti tak, ako na začiatku

Po rokoch spoločného chodenia a manželstva ste akosi zabudli si prejavovať lásku na verejnosti.

Skúste si prejavovať lásku na verejnosti. Držte sa za ruky, chodievajte spoločne na prechádzky a správajte sa tak, ako by ste boli čerstvo zamilovaní. Samozrejme, je potrebné, aby ste odhadli mieru. Správať sa v štyridsiatke ako pobláznený pubertiak však tiež nie je najšťastnejšie riešenie.

Keď si začnete prejavovať nežnôstky aj na verejnosti, váš vzťah trošku oživíte.

2. Choďte na rande

Na rande aj po niekoľkých rokoch vzťahu? A prečo nie! Skúste zavolať svojho partnera na rande. Vôbec nebude vadiť, že to spravíte vy. Nikdy neviete, možno to napadne aj vášho partnera.

Skúste mu to naznačiť. Raz za čas si môžete dovoliť zabudnúť na chvíľu na povinnosti v domácnosti a vyraziť si na rande trebárs do kina, divadla, ale i do obľúbenej reštaurácie.

3. Vyskúšajte spontánne výlety

Chceli ste navštíviť nejaké mesto a miesto na Slovensku? Podniknite spontánny výlet. Navrhnite partnerovi takúto možnosť a do budúcnosti, keď sa vám naskytne možnosť ísť niekam na výlet, choďte. Spontánne výlety sú tie najlepšie. Presvedčte sa o tom!

4. Experimentujte v posteli

Ak si chcete po rokoch oživiť vzťah, skúste experimentovať v posteli. Ak má váš partner menší penis, podporte ho a určite ho pred známymi neponižujte. Takéto záležitosti by mali ostať len medzi vami a nemusia ich vedieť vaši najlepší priatelia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *