Čo prezradí horoskop o Vodnárovi?

Každé znamenie z horoskopu sa vyznačuje inými vlastnosťami, ktoré sú často pre ľudí narodených v danom znamení dosť charakteristické. Baran je považovaný za tvrdohlavého, Váhy zase za nerozhodné. Ako ale vidí horoskop Vodnára?

Priateľský Vodnár
Do znamenia Vodnár patria tí ľudia, ktorí sa narodili na prelome januára a februára, teda v rozmedzí od 21. januára do 19. februára. Podľa astrológie vplýva na Vodnárov planéta Urán a charakterizuje ich oduševnelosť a bystrý intelekt. Ľahko sa s nimi dá spriateliť a radi sa zdržiavajú v skupinách a kontakt s druhými ľuďmi je pre nich veľmi dôležitý.
O ľuďoch narodených v znamení Vodnár sa však dá povedať, že na jednej strane sú spoločenský a priateľský, obklopený množstvom ľudí. Na strane druhej sú v niektorých veciach konzervatívni, ba až samotári. Ide najmä o prístup k vážnym milostným vzťahom. Hoci sa s Vodnármi často spája bohémska povesť, čo sa týka morálky, sú konzervatívni.
Čo trápi Vodnára?
Aké problémy môžu dané znamenie postretnúť? Aj na to odpovedá horoskop. Vodnár to môže so zdôrazňovaním svojej originality často prehnať. Jednoducho nepozná vždy mieru, kedy je už mimo reality. Z toho môžu prameniť aj problémy so začlenením sa do skupiny a hrozí vstup do nejakej sekty. V nej sa môže stať slepým a zanieteným vodcom, ale aj nepochopeným samotárom, čo môže viesť až k depresii. Z fyzických problémov Vodnára môžu často trápiť bolesti lýtok, kolien či holennej kosti.
A čo slávni Vodnári?
Aj mnohé slávne hviezdy hľadajú v horoskope Vodnára. Patrí k nim napríklad Justin Timberlake, Elijah Wood, Oprah Winfrey, Paris Hilton, Ashton Kutcher či Jennifer Aniston. Z našich známych osobností je to Milan Lasica, Diana Mórová, Katka Koščová ale aj Miroslav Donutil či Lenka Filipová.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *