Prvé príkrmy môžu byť zábavou

Obdobie prvých príkrmov sa začína zväčša okolo 6. mesiaca. V tomto čase by sa mala vaša kuchyňa rozrásť o nerozbitné taniere, mäkké lyžičky, množstvo podbradníkov, vysokú jedálenskú stoličku a tiež o multifunkčný kuchynský robot a iné neoceniteľné pomôcky značky Suavinex.

Niektoré deti zvládajú prvé príkrmy bez problémov, iné ich vytrvalo odmietajú a každú ďalšiu lyžičku berú ako výzvu na novú hru, ktorú musíte vymyslieť, aby obsah skončil v tej správnej pusinke. Španielska firma Suavinex túto hru s deťmi poňala po svojom, ako inak, hravo. Každý rok prichádza s novou kolekciou a limitovanými radami s krásnym dizajnom. Detské sety pre drobné rúčky tak hýria krásnymi farbami aj vzormi a čas na jedlo sa stane zábavou.

Termosky z kolekcie Meaningful Life na tekutinu a príkrmy oceníte aj na cestách.
Termosky z kolekcie Meaningful Life na tekutinu a príkrmy oceníte aj na cestách.

Pre malé rúčky

Prvé príkrmy nemusíte absolvovať len v detskej stoličke, ale aj na cestách. Suavinex má v ponuke rôzne detské sety na kŕmenie –  príbory v krabičke, termosku na tekutiny či termosku na prvé príkrmy. Na cestách či prechádzkach oceníte aj netečúci hrnček či sadu kombinovateľných mištičiek. Pre samostatné stolovanie detí je vhodný jedálenský riad, na ktorom si precvičia jemnú motoriku.

Pre zaneprázdnené mamy

Pre mamičky, ktoré chcú v kuchyni ušetriť čas, sa stane nenahraditeľným pomocníkom kuchynský robot Suavinex Link, ktorý hravo zvládne 6 funkcií – od varenia v pare, po mixovanie, rozmrazovanie, ohrievanie jedla, cez sterilizáciu až po vákuovanie. Rýchlo a bez námahy v ňom pripravíte do mäkka uparenú zeleninu, domácu výživu alebo chutný príkrm. Funkciu sterilizovania oceníte pri hygienickom čistení detského riadu, fľašiek aj cumlíkov.

Funkciu vákuovania ponúka multifunkčný robot Sauvinex Link ako jediný na trhu. 
Funkciu vákuovania ponúka multifunkčný robot Sauvinex Link ako jediný na trhu.

Značka Suavinex je však známa aj vďaka krásnym cumlíkom, kojeneckým fľašiam, hryzátkam, sterilizátorom, ohrievačom fliaš, elektrickým aj manuálnym odsávačkám mlieka a iným produktom pre starostlivosť o zdravie detí. Objavte jej jedinečný svet v predajni a eshope Lulubee a staňte sa aj vy spokojnou Lulubee mamičkou!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *