Premiére – bývajte v pohodlí centra Bratislavy

Zohnať adekvátne bývanie v Bratislave veru nie je nič jednoduché. Avšak, dá sa to aj bez lietania po meste či hrabania sa v tonách inzerátov. Verte či nie, aj premiér môže byť obľúbený. Lenže nie hocijaký premiér, ale projekt Premiére, ktorý vám na nasledujúcich riadkoch predstavíme.

Pýtate sa čo je nedostatkovým tovarom? Vedzte, že sú to práve nové byty v Bratislave, ktoré by mnohí privítali s otvorenou náručou a peňaženkou. Ak sa aj vy radíte medzi záujemcov o atraktívne bývanie v hlavnom meste Slovenska, potom zaostrite svoju pozornosť na Šancovu ulicu. Práve tu totiž vyrástol 23podlažný obytný komplex, spĺňajúci všetky štandardy moderného bývania 21.storočia.

 

1 až 4 izbové obytné jednotky

V komplexe Premiére sú k dispozícii jedno až štvorizbové obytné jednotky s rozlohou od útulných 32m2 až po priestranných 125m2. Bez ohľadu na to, či sa jedná o byt, apartmán či štúdio, je k dispozícii ku každej jednotke vlastný balkón, terasa alebo lodžia. Aj odtiaľ sa môžete kochať perfektným panoramatickým výhľadom, trebárs na svetlami osvietenú nočnú Bratislavu. Všeobecný dopyt po zeleni v meste sa projekt Premiére snaží aspoň z časti uspokojiť formou príjemnej zelenej terasy na druhom nadzemnom podlaží. Takýto predaj bytov Bratislava len tak neponúka a bol by hriech sa oň nezaujímať.

 

Keď to máte všade blízko

Byty v Bratislave a parkovacie miesta k tomu? Premiére túto nutnosť vyriešil trojpodlažnou podzemnou garážou, doplnenou o nabíjacie stanice pre elektromobily. Okrem dispozičných kvalít obytných a pridružených priestorov vás však môže zaujať aj výborná občianska vybavenosť, ktorú vďaka svojej lokalite projekt Premiére ponúka. V okruhu niekoľkých minút pešou chôdzou sa nachádzajú obchody, školy, škôlky či rekreačné miesta a stanice MHD. Od komplexu Premiére, ktorý sa nachádza na Šancovej ulici, sa poľahky dostanete aj na letisko, Hlavnú stanicu či diaľnicu D2.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *