5 jesenných trendov do každého (nielen detského) šatníka

Jesenné a zimné kolekcie predstavujú návrhári často už začiatkom apríla, aby sa stihli jednotlivé modely upraviť pre potreby jednotlivých trhov a rozdistribuovať aj do tých najvzdialenejších krajín. To, čo sa bude v zime nosiť, teda vieme ešte pred letom. Predsalen je však lepšie zopakovať si to, keď príde ten správny čas. Teraz.

Kožušinka

Jedným z najvýraznejších trendov tejto zimy sú kožušinky, obzvlášť v bielej a svetlej krémovej farbe. Popri dámskej a pánskej móde už prenikli aj do tej detskej, či už v podobe doplnkov (bunda s kapucňou lemovanou kožušinou, kožušinové rukavice) alebo celokožušinových kúskov, ako je krátka kožušinová bunda alebo dlhý kožuch pre deti. Pozor však na kvalitu. Nekvalitná umelá kožušina môže spôsobiť alergie. Vyberajte preto precízne a poriadne sa poraďte s predajcom.

9-ido-ai1617-girl-top-750x558

Army/military

Pod týmito dvoma slovami sa skrýva veľmi aktuálny trend inšpirovaný vojenskými uniformami. Charakteristický je preto najmä maskáčový vzor a khaki zelená farba. Tieto prvky prenikli aj do detských šatníkov, najmä do tých chlapčenských. Maskáčová mikina či zimná maskáčová bunda sa určite stanú obľúbenými kúskami nejedného šibala. Nezaostávajú však ani dievčatá. Khaki farba pristane obzvlášť zelenookým blondínkam, preto im určite zaobstarajte napríklad zelené dievčenské nohavice.

9-ido-ai1617-boy-top-750x558

XXL

Veľké! Také sú tohtoročné zimné svetríky. Trend o niekoľko čísel väčšieho oblečenia sa nosí už niekoľko sezón a paradoxne si ju najviac obľúbili práve tí, ktorí sa pohodlne zmestia do S-ka. Veľké oblečenie je však maximálne pohodlné a dá sa doň skvele zabaliť. Všetky uzimené slečny určite ocenia napríklad teplý sveter s kapucňou, chalani zas zateplený predĺžený sveter na gombíky.

6-ido-ai1617-girl-top-750x558

Punk-rock

Roztrhané nohavice, reťaze a koženky. Aj takéto trendy sa teraz nosia. V detskej móde to však samozrejme netreba preháňať. Postačí štýlová koženková bunda pre dievčatá či obzvláštnenie jednoduchého outfitu koženým opaskom. Malé rebelky to budú milovať!

Look 1

Bordová

Bordová, konkrétne odtieň Marsala pomenovaný podľa talianskeho vína, sa oficiálne stala farbou roka 2015. Dominuje však aj v tohtoročných kolekciách, pričom sa kombinuje najmä s béžovou či námorníckou modrou. V detskej móde vynikne najmä pri elegantných príležitostiach, no samozrejme je vhodná aj na bežné nosenie. Bordové detské legíny skombinujte napríklad so sivým tričkom s potlačou a rozkošný outfit je na svete.

2b-sarabanda-collezione-2000x2000-ai16-1335x1335

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *