Domácnosť s vôňou čistoty s novinkami Henkel

Predvianočné upratovanie a zhon už každý z nás dobre pozná. Zamysleli ste sa ale nad upratovaním v novom roku? Svojej domácnosti dávame počas sviatkov poriadne zabrať. Po nich vytúžene čaká na svoj generálny poriadok. Tak ako sebe, doprajte aj svojej domácnosti v roku 2016 nový štart. Vyskúšajte obľúbené a kvalitné pracie a čistiace prostriedky, teraz v nových variantoch, ktoré vám prináša spoločnosť Henkel Slovensko.

Perte rozumne a štýlovo

Medzi vianočným oddychom a návštevami sa kôš s bielizňou zvykne naplniť až po okraj. Novoročné pranie si preto vyžaduje rýchle a kvalitné riešenie. Šetrite svoj čas, energiu i cenné eurá pre váš rodinný rozpočet. Značka Persil vám už tradične prináša kvalitné pracie prostriedky, s ktorými je pranie hračkou:

Persil gél Freshness by Silan – Najlepší Persil gél1 si teraz môžete zakúpiť aj v novom variante. Obľúbené prémiové pracie gély rozširujú svoje portfólio o Persil gél Freshness by Silan (Persil gél so sviežosťou Silanu). Novinku s  príťažlivou vôňou s doposiaľ nepoužitým parfémom si vybrali samotní spotrebitelia. Počas testovania ju označili za najobľúbenejšiu2.

Persil Red Ribbon – doprajte svojmu šatníku a svojej práčke pred Novým rokom štýlový darček. Spoločnosť Henkel myslí na svojich verných zákazníkov aj v čase najkrajších sviatkov v roku. Tradične prináša obľúbenú edíciu Persil Red Ribbon. Červenou stuhou previazaný Persil poteší svojou výnimočnou kvalitou a elegantným vianočným balením.

Navyše, pracie prostriedky značky Persil sú maximálne účinné už pri 20°C, čím výrazne šetria vaše oblečenie a vytvárajú značnú úsporu energie.

Persil Red Ribbon a Persil gél Freshness by Silan sú v predajniach dostupné za OMC 6.29 € pre variant 20 praní, 11.99€ pre variant 40 praní, 14.49€  pre variant 50 praní a 16,99€ pre variant  60 praní.

Perwoll Care&Repair – zlatá novinka, ktorá si poradí s každým problémom.  Špeciálna receptúra obsiahnutá v Perwoll Care&Repair odstraňuje žmolky a štiepenie vlákien až o 80%3. Zázračné schopnosti špeciálnej receptúry novinky potvrdili aj samotní spotrebitelia. Až 90% opýtaných označilo, že novinka odpovedá na ich problémy počas prania4. Perwoll Care&Repair je v obchodoch dostupný za odporúčanú maloobchodnú cenu 3,99€ pre  variant 1L , 6,99€ pre  variant 2L, 9,99€ pre variant 3L a 11,99€ pre variant 4L.

Nezabúdajte na aviváž

Tajomstvom dokonale čistej a krásne voňavej bielizne je kombinované používanie pracieho prostriedku a aviváže. Práve tá dodá vašim obľúbeným kúskom zo šatníka na dotyk neodolateľnú hebkosť a krásnu vôňu. Ak patríte medzi trendsetterov, vedzte, že módnym trendom nepodlieha iba váš šatník, ale aj to, čím ho periete. Buďte IN a používajte aviváž vo farbách, ktoré sú navrhované podľa aktuálneho módneho diktátu. A ten znie jasne, hitom je ružová!

Silan Soft&Oils Pink – Obľúbený koncept aviváží Soft&Oils rozširuje svoje portfólio o trendy ružový variant. Dokonalá súhra opojnej vône ruže, kvetu ylang ylang a sviežej broskyne s vanilkou si vás i váš šatník okamžite získa. Doprajte si dokonalú  starostlivosť o vašu bielizeň s novinkou, ktorá ju nielen krásne prevonia ale vďaka špeciálnej receptúre olejov ju zároveň chráni pred poškodením. OMC je 2,69€  pre variant 750 ml a  4,99€ pre 1,5L variant.

Doprajte aj umývačke riadu

Celý rok nám poctivo slúži a v čase sviatkov jej dávame zabrať stonásobne. Henkel prináša nové Somat aditíva, ktoré poskytnú kompaktnú starostlivosť o vašu umývačku riadu. Postarajú sa o jej bezchybnú čistotu, čím predlžujú jej životnosť. Bonusom je moderný dizajn naprieč celým radom produktu. Okrem inovatívneho dizajnu prichádza i nová  svieža vôňa. Vyskúšajte nový Somat Oplachovač Lemon & Lime s osviežujúcou citrusovou vôňou. Odporúčaná maloobchodná cena pre Somat aditíva (Somat oplachovač, Somat Deo-Perls, a Somat čistič umývačky) je 3,99€. Somat soľ, variant 1,5kg,  je na pultoch predajní dostupný za odporúčanú maloobchodnú cenu 2,69€.

Čisté okná sú základ

Umývanie okien je skalopevnou aktivitou nášho upratovacieho zoznamu po celý rok. Spríjemniť si ho ako je len možné je cieľom mnohých z nás. Kľúčom k úspechu je správna technika a vhodný čistiaci prostriedok. Grif príde vekom, účinný prostriedok si ale môžete zadovážiť hneď. Vyskúšajte nový Clin, s ktorým ostanú vaše okná lesklé a bez šmúh až 5x dlhšie. Špeciálne zloženie s impregnačným efektom odpudzujúce vodu a špinu. Dokonale čisté okná určite ocení svokra, mama i kamarátky. Odporúčaná maloobchodná cena je 2,32€.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *