Unikátny adventný kalendár

Spoločnosť AVON Cosmetics prichádza počas najkrajšieho obdobia v roku so špeciálnou vianočnou kampaňou Krásne pre seba.

Vianočnú kampaň pripravila kozmetická spoločnosť AVON v spolupráci s mediálnou agentúrou Starmedia Co. Modelkami kampane sú zamestnankyne a spolupracovníčky AVONu. Kampaň sa skladá zo citylightboardov v piatich mestách Slovenska, ktorých hlavným posolstvom je, že jediné čo by ste na Vianoce naozaj mali, je užiť si ich atmosféru podľa seba.

Krasne pre seba_1

Predvianočné obdobie je synonymom krásneho a radostného času. Ženy často krát pociťujú zvýšené očakávania, ktoré sú na ne kladené a tak viac ako vianočnú atmosféru si “užijú“ zhon a stres z toho, čo všetko by mali počas tohto obdobia stihnúť a spraviť. Našim cieľom je pripomenúť, že to najdôležitejšie aj na Vianoce je byť sama sebou a nepodliehať tlaku toho, čo by sme mali.“ uviedla Eva Kandríková, PR a Advertising Specialist Slovensko.

Kampaň je v Bratislave rozšírená o branding zastávky a unikátny adventný kalendár, ktorý je umiestnený na Zochovej ulici v Bratislave. Každý deň od 1. až do 24. decembra sa v rôzny čas otvorí jedno okienko kalendára, odkiaľ si niekto z prítomných, môže zobrať kozmetický darček.

Nápad pretransformovať obyčajnú zastávku na adventný kalendár v nadživotnej veľkosti vznikol u nás“, hovorí Account Manager Starmedia Co., Daniela Gáborová. „Tešíme sa nielen odvahe klienta AVON, ale zároveň aj tomu, že sa nám podarilo zrealizovať peknú myšlienku obdarovania vianočnými pozornosťami – len tak.“

Komunikácia je podporená aj prostredníctvom sociálnej siete Facebook či na webovej stránke avon.sk.

O spoločnosti AVON

AVON, spoločnosť pre ženy, je poprednou celosvetovou kozmetickou spoločnosťou s ročným obratom takmer 11 mld. dolárov. Ako jedna z najväčších spoločností na svete v oblasti priameho predaja svoje výrobky predáva prostredníctvom viac ako 6 miliónov aktívnych nezávislých reprezentantov. Výrobky AVON sú dostupné vo viac ako 100 krajinách. Ponuka zahŕňa dekoratívnu a pleťovú kozmetiku, vône, módu a vybavenie pre domácnosť. Ku najznámejším značkám patria AVON Color, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques a Luxe. Viac o spoločnosti a produktoch AVON sa dozviete na www.avon.sk.

AVON_Zastavka_1

Adventný kalendár v nadživotnej veľkosti.
Adventný kalendár v nadživotnej veľkosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *