KOŠICE NIGHT RUN 2015 – Prvých päťsto zaregistrovaných nočných bežcov

Košický nočný beh, ktorý je každým rokom populárnejší aj v našich končinách, sa blíži. Po západe slnka a v pohodovej atmosfére sa v centre Košíc stretnú milovníci behu a športu.  Na štart sa postavia 4. 9. 2015 a popri trati budú povzbudzovať stovky ďalších návštevníkov podujatia. Už teraz je zaregistrovaných viac ako 500 bežcov, organizátori očakávajú nárast a tento rok by na trati chceli privítať viac ako 2500 športovcov.

KOŠICE NIGHT RUN je hlavne o zábave, no svoje sily a schopnosti si zmerajú rekreační i profesionálni bežci. Pripravená bude 10 kilometrová trať, ktorá povedie historickým centrom. Bežci aj tento rok môžu očakávať merací čip ako súčasť štartového čísla, rovnako zaradenie 10K, čím sa KOŠICE NIGHT RUN  zaradil do svetovo uznávanej kategórie.

Okrem výnimočnej nočnej atmosféry čaká na športovcov i návštevníkov atraktívny kultúrny program, tombola pre bežcov a ďalšie prekvapenia. Súčasťou KOŠICE NIGHT RUN  2015  je aj zvýhodnený registračný poplatok v hodnote 13 €, ktorý môžu bežci využiť ešte do 30.6.2015.

Organizátorom podujatia je Rádio Košice, záujem o podujatie KOŠICE NIGHT RUN  stúpa každý rok. Všetky ďalšie informácie nájdu záujemcovia na webe www.kosicenightrun.sk, rovnako ako všetky organizačné pokyny.

KNR 2014 I

KNR III

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *