Temperamentné AMERICAN DIVAS prichádzajú očariť Košice

AMERICAN DIVAS majú dar očariť publikum spevom, šarmom, sexepílom. Patria im svetové pódia a niet najmenších pochýb o tom, že obrovským zážitkom bude aj ich vystúpenie v košickej Infinity Aréne 26. marca. Spoločnosť im budú robiť Alfred McCrary, hudobná skupina Štvorka,gitarista Peter Bič a dalši hostia!

Tri temperamentné divy sa pýšia množstvom úspešných vystúpení po celom svete. Famózne spevácke výkony skĺbené s vynikajúcim zvukom kapely,  prejavom vokalistov, ale aj svetelné efekty a tanečné kreácie, sú zárukou skvelej show. Svojimi hlasmi už očarili tisíce divákov a vypredali renomované koncertné sály.

Bohyne s ohnivým hlasom predvedú Košičanom najväčšie hity ako I´m so Excited, We are Family, I will Survive, Boney M medley, Kiling me Softly či Simply The Best. Natascha Wright, Della Miles a Coco Fletcher majú za sebou aj koncertné turné s takými svetovými hviezdami ako Whitney Houston, Michael Bolton, Luther Vandros, Mariah Carey, Janet Jackson, Stevie Wonder, Chris Rea, Ray Charles, či dokonca s kráľom popu Michaelom Jacksonom. Samotná Natascha Wright je tiež členkou formácie La Bouche, preslávenou disco skladbami Be My Lover či Sweet Dreams.

Lístky na koncert AMERICAN DIVAS v košickej Infinity Aréne, ktorý sa uskutoční 26. marca, si môžete zakúpiť exkluzivne v sieti Ticketportal.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *