American Divas lichotí iskra v očiach slovenských mužov

American Divas. Tri Bohyne s ohnivým hlasom rozpália Košice. V košickej Infinity Aréne zaspievajú najväčšie svetové hity a spolu s hosťami Alfredom McCrarym a Henrym Tóthom ponúknu šou najvyššieho kalibru.

Tri temperamentné divy sa pýšia množstvom úspešných vystúpení po celom svete. Svojimi hlasmi už očarili tisíce divákov a vypredali renomované koncertné sály. Hity ako I´m so Excited, We are Family, I will Survive, Boney M medley, Kiling me Softly či Simply The Best sú zárukou skvelého zážitku práve pre to, že vďaka famóznym speváckym výkonom American Divas dostávajú nový umelecký rozmer. „Veľmi sa tešíme, že navštívime Slovensko a krásne historické mesto Košice. Počuli sme, že sú tu krásni, milí a úžasní ľudia, ktorí vedia oceniť hudbu. Už sa nevieme dočkať, kedy sa spolu s nimi stretneme,“ zaslala pozdrav Natascha Wright.

American Divas sa na Slovensku nepredstavia prvýkrát, pretože už v roku 2012 otvárali prestížny Ples v opere a hoci komplimenty zvyknú skôr počúvať, Natascha nezabudla oceniť pánske publikum. „Slovenskí muži sú džentlmeni, ktorí si vedia vážiť ženy a oceniť ich krásu. Lichotí nám, keď vidíme iskru v ich očiach,“ priznala speváčka, ktorej hlas znie v skladbách La Bouche, DJ Boba, Haddaway, Culture Beat alebo Masterboy.

Úspešnou kariérou sa pýšia aj Dorothea Lorene Fletcher alias Coco a Dellenor Miles alias Dela. Spievať na koncertných turné s celebritami ako Whitney Houston, Michael Bolton, Luther Vandros, Mariah Carey, Janet Jackson, Stevie Wonder, Chris Rea, Ray Charles, či dokonca s kráľom popu Michaelom Jacksonom nie je všedným zážitkom. „Najviac si vážim spoluprácu s Whitney a Michaelom, ktorí boli najväčšími umelcami,“ pripomenula Natascha.

Hosťom American Divas bude slovenský gitarový guru Henry Tóth. Skvelý muzikant sa do Košíc teší, lebo ako zdôraznil hudba je univerzálna reč, preto nepochybuje o tom, aby si nerozumel s americkými kráskami, aj slovenským publikom. „Na koncert sa teším, lebo to nebude prezentácia super ega, ale pôjde nám o spoločnú hudobnú šou. Hudba pozná iba poctivú prípravu a zážitok na pódiu, preto si vždy dávam záležať na naštudovaní skladieb bez ohľadu na to, s kým hrám. Večer v Košiciach beriem ako príjemne strávený čas s množstvom kultúrnych zážitkov a 3,5 promile v krvi, lebo tam sa totiž všetko u profesionálnych hudobníkov začína,“ dodal s úsmevom Henry Tóth.

Lístky na koncert AMERICAN DIVAS v košickej Infinity Aréne, ktorý sa uskutoční 26. marca, si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

DSC_5695

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *