Výstava fotografií žiakov ŠUV z Košice fashion week 2014

Škola úžitkového výtvarníctva Košice v spolupráci s Regionálnym informačným bodom Terra Incognita pripravili výstavu fotografií z podujatia Košice fashion week 2014.

Žiaci z odboru fotografický dizajn boli pozvaní hlavným organizátorom KFW, aby sa aktívne zapojili do diania a zachytili atmosféru módnych prehliadok nielen na mólach, ale aj v rušnom zákulisí. Získali tak jedinečnú príležitosť vyskúšať si svoje schopnosti na medzinárodnom podujatí, ktoré zaznamenalo veľký mediálny ohlas. Prvého ročníka KFW sa okrem módnych návrhárov zo Slovenska zúčastnili aj ich renomovaní kolegovia z Čiech a Ukrajiny.  Výsledkom tejto spoločnej iniciatívy je kolekcia profesionálne zvládnutých fotografií, ktorých kvalita je nielen dôkazom talentu autorov, ale aj trpezlivej práce pedagógov ŠUV.  Súčasťou výstavy budú aj originálne modely šiat od košických návrhárok Idy Sándor a Zuzany Hakovej, ktoré predstavili svoje najnovšie kolekcie na módnych prehliadkach počas Košice fashion week 2014.

Vernisáž výstavy sa uskutoční dňa 5.2.2015 o 17:00 hod. v priestoroch RIB(Regionálny informačný bod) Terra Incognita, Hlavná 48, Košice. Výstava potrvá do 4.3.2015.  Vstup: voľný. RIB Terra Incognita je pre verejnosť otvorený počas pracovných dní od 9:00 – 17:00 hod.

Viac na www.kosiceregion.sk a www.terraincongita.sk.

 

Terra Incognita Výstava

FW 2014 (13)

FW 2014 (1)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *