Jeden z najbežnejších suvenírov, ktorý si prinášame z dovolenky, je farebná magnetka. Pomaľovaný kúsok keramiky na chladničke nám dokáže pripomenúť letné horúčavy aj v tých najväčších mrazoch a my sa už nevieme dočkať ďalšieho voľna. Rovnako vie vykúzliť úsmev aj magnetická fotografia novomanželov či obrázok vašej rodiny. Práve preto sa magnetky stávajú čoraz obľúbenejším darčekom.

Kvalitná magnetka je v prvom rade praktickým doplnkom do domácnosti, ktorý sa hodí jednoducho každému. Nákupný zoznam, bločky, odkazy pre ostatných členov domácnosti, to všetko prichytené veselými magnetkami, má na chladničke svoje stále nenahraditeľné miesto. Veď kde sa váš partner či partnerka pozerá častejšie, než do chladničky?

Fotomagnetkaje tiež skvelým darčekom pre mamičky, babičky alebo vzdialenú rodinu, s ktorou sa často nestretávate. Plnofarebne vytlačená fotka vašej rodiny spolu s milým odkazom ich donúti volať vám častejšie a pripomenie im krásne chvíle, ktoré ste spolu pri poslednom stretnutí zažili.

Čoraz častejšie sa spolu s koláčmi dáva do balíčkov pre svadobných hostí aj svadobná magnetka. Ozdobné písmo, dátum svadby a kresba svadobného páru alebo fotografia dnes zdobí nejednu kuchyňu. Takýto darček môžete darovať aj sami sebe, aby vaša polovička nechtiac nezabudla na vaše výročie.

Ak máte spoločnosť, práve firemná magnetkaje skvelým darčekom pre vašich zákazníkov. Stačí na ňu umiestniť dôležité telefónne čísla, praktický kalendár či cestovný poriadok a k tomu pridať vaše logo a kontaktné údaje. Klienti ju budú používať radi, pretože je pre nich užitočná, a zároveň si podvedome vryjú do pamäte vašu firmu. V prípade núdze tak bude práve vaše číslo to, na ktoré si spomenú ako prvé.

Pri výbere magnetického darčeka však nezabudnite na jeho kvalitu. Magnet by mal byť dostatočne silný, aby z chladničky nepadal. Potlač musí byť dobre čitateľná a zároveň by sa nemala odlepovať od rohov. Okrem toho je praktické, ak sú magnetky tenké a ohybné, aby dobre priľnuli na akýkoľvek materiál.

Všetky tieto požiadavky spĺňajú napríklad supermagnetky.sk, ktorých tím pre vás zabezpečí grafický návrh magnetiek, ich výrobu aj doručenie na požadovanú adresu.

Ak teda premýšľate nad darčekom na najbližší sviatok, napríklad Valentín, možno práve magnetka vašu dilemu úspešne vyrieši.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *