Rádio Košice prichádza s originálnym vianočným darčekom! Tesne pred Vianocami rozširuje svoje pokrytie a naladiť si ho môžeme už aj na Spiši

Regionálnu jednotku, ktorá ponúka vždy aktuálne správy, kvalitnú hudbu, východoslovenský dopravný servis či moderované vysielanie, možno počúvať takmer na celom východnom Slovensku. Dnešným dňom sa pridala aj nová frekvencia 92. 6 MHz Levoča – Uloža, čím metropolitné rádio pokrýva ďalšiu významnú časť: Spiš (Levoča, Spišská Nová Ves, hlavný ťah na Branisko smer Tatry).

Rádio Košice touto frekvenciou ukončilo proces získaných frekvencií z jesenného výberového konania v roku 2013, ktoré mu pridelila Rada pre vysielanie a retransmisiu. V októbri spustilo frekvenciu 90.8 MHz Sabinov – Lysá, v novembri 97,0 MHz Strážske a dnešným dňom pribudla aj levočská frekvencia 92.6 MHz.

Vďaka tomuto rozšíreniu pokrytia sa regionálna jednotka stala významným médiom na východe Slovenska. K svojmu postaveniu na trhu bude aj naďalej pristupovať zodpovedne a napĺňať hlavnú myšlienku „Najbližšie k Vám – Rádio Košice.“ 

Začiatky Rádia Košice siahajú do roku 2007. Svoje postavenie regionálnej jednotky na slovenskom trhu pravidelne potvrdzuje aj v prieskumoch počúvanosti. K základným frekvenciám (Košice mesto 91.7 MHz, Košice okolie 106.9 MHz, Prešov 90.4 MHz, Trebišov 91.0 MHz, Michalovce 102.7 MHz a Rožňava 102.0 MHz), si ho možno naladiť už aj na ďalších troch (90,8 MHz Sabinov – Lysá, 97.0 MHz Strážske a 92.6 MHz Levoča – Uloža).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *