V Tatrách predstavili unikátky elixír pre zdravie

TATRY (12. september 2014) – Hotely Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) prichádzajú s novým konceptom pre zdravie a relax svojich hostí s názvom Tatry wellness elixír. Nejde pritom len o elixír v podobe nápoja, ale o komplexnú starostlivosť o hosťa v zmysle wellbeing, ktorá stavia na pôvodných hodnotách tatranského kúpeľníctva a spája ich s inovatívnym prístupom k wellness rozmaznávaniu. Každý hotel skupiny TMR je zameraný na inú hodnotu: zdravie, harmónia, vitalita, relax, energia a omladenie.

Wellness pobyty sú trendom súčasného cestovného ruchu a obdobie jesene je ideálne pre relax po lete. Hotely TMR vyvinuli nový wellness koncept s cieľom poskytnúť hosťom výnimočnú starostlivosť a dopriať im načerpanie nových síl počas pobytu v Tatrách. „Dopriať si dostatočne dlhý čas na oddych a zregenerovať sa v dnešnej uponáhľanej dobe, je pre mnohých luxusom. Krátkodobé ozdravné pobyty v jedinečnej horskej klíme si obľubuje stále viac aktívne pracujúcich ľudí. Wellness turistika zaznamenala v posledných rokoch veľký boom. Babie leto je v Tatrách najkrajším obdobím vďaka ustálenému počasiu. V našich hoteloch je návštevníkom dopriata inovatívna starostlivosť pre doplnenie energie,“ uviedla Alena Spišiaková, marketingová manažérka TMR hotels.

Tatry Wellness Elixír predstavuje inovatívny koncept pre relax a zdravie – spojenie tatranského kúpeľníctva a ozdravovania, blahodarných účinkov tatranskej prírody a pobytu v horách a modernej wellness starostlivosti. Hostia ubytovaní vo wellness hoteloch TMR sa stretnú s novinkou v každej oblasti svojho pobytu. Pri raňajkách a vo wellness centrách ich zadarmo osviežia bylinkové čaje alebo voda s pozitívnymi účinkami pridaných krištáľov. Elixír ide aj cez žalúdok v podobe darov prírody, ktoré sú podávané pred alebo po procedúrach (jahody, maliny, čučoriedky a i.), ale aj v zdravej alternatíve na jedálnom lístku. O pokojný spánok sa postará bylinkový vankúš, pričom zloženie byliniek je v každom hoteli iné. Elixír sa zameriava aj na krásu tela, v podobe inovatívnych masáží a ošetrení. Príkladom je masáž tatranským drevom, demänovský kúpeľ v drevenej kadi alebo masáže podľa fázy mesiaca. Tatranský elixír si môže návštevník zobrať aj domov v podobe špeciálne namiešanej prírodnej kozmetiky, ktorá je zároveň ideálnym darčekom pre blízkych.

Jednotlivé hotely TMR v rámci konceptu zastávajú svoju hodnotu. Hotel Grand Jasná stelesňuje zdravie, hotel Tri Studničky v Demänovskej Doline harmóniu, Grandhotel Praha v Tatranskej Lomnici vitalitu, Grandhotel v Starom Smokovci relax, Hotel FIS na Štrbskom Plese energiu a Hotel Srdiečko na južnej strane Chopkuomladenie. Spolu vytvárajú jedinečnú kolekciu wellness starostlivosti a prinášajú kolekciu produktov, čajov či vlastnej kozmetiky.
____________________________________________________________________________
Spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. (TMR) je top subjektom v oblasti cestovného ruchu v Strednej a Východnej Európe, ktorý vlastní a prevádzkuje atraktívne horské strediská a hotely. V Nízkych Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje stredisko Jasná Nízke Tatry a hotely Wellness hotel Grand Jasná, Boutique Hotel Tri studničky, Chalets Jasná De Luxe, Horský Hotel Srdiečko a Hotel Rotunda. TMR je zároveň vlastníkom Aquaparku Tatralandia. Ide o najväčší slovenský aquapark s celoročnou prevádzkou, ktorý ponúka okrem vodnej zábavy aj Tropical Paradise – špeciálnu tropickú halu s morskou vodou ako aj zábavu vo Fun Parku a ubytovanie v bungalovoch a apartmánoch Holiday Village Tatralandia. Vo Vysokých Tatrách TMR vlastní a prevádzkuje  stredisko Vysoké Tatry s horskými lokalitami Tatranská Lomnica, Starý Smokovec a lokalitu Štrbské Pleso, ktoré TMR spoluprevádzkuje. Vo Vysokých Tatrách TMR tiež vlastní hotely Grandhotel Praha Tatranská Lomnica, Grandhotel Starý Smokovec a Hotel FIS Štrbské Pleso. TMR tiež vlastní 19% v spoločnosti Melida, a.s., ktorá si prenajíma a prevádzkuje stredisko Špindlerův Mlýn v Českej republike. V Poľsku TMR vlastní stredisko Szczyrk. TMR tiež vlastní a prenajíma tretím stranám hotely Slovakia, Kosodrevina, Liptov, Ski&Fun Záhradky a Bungalovy. Do konca roka 2013 sa preinvestovalo do rozvoja a modernizácie stredísk TMR takmer 190 mil. EUR. Akcie TMR sú obchodované na troch európskych burzách v Bratislave, Prahe a vo Varšave.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *