Pre 10-krát silnejšie a zdravo vyzerajúce vlasy

Každá tretia žena má problémy so suchými vlasmi, ktoré potrebujú špeciálnu starostlivosť.1 Vonkajšie faktory ako časté umývanie vlasov, sušenie fénom a ďalší styling účesov spôsobujú, že vlasy časom strácajú svoj organický keratín. Stávajú sa tak lámavými a strácajú zdravý a krásny vzhľad. Novinka SYOSS CERAMIDE COMPLEX s intenzívne posilňujúcim účinkom dodá vašim vlasom až do 10x viac sily*. Receptúra s ceramidovo-keratínovým komplexom posilňuje štruktúru vlasov od korienkov po končeky V stylingu ponúka rada SYOSS CERAMIDE COMPLEX silnejšie vlasy a kontrolu účesu až do 48h.

1-henkel-svk-syoss-ceramide-s-ampo-n-300-ml_VysokáSYOSS CERAMIDE COMPLEX je už dostupný v obchodoch.

Každá žena si zaslúži mať krásne a zdravé vlasy. Horúci vzduch z fénovania a každodenná úprava účesu však môžu vlasy oslabiť a zanechať ich krehké,  suché a oslabené. Pre obnovu poškodených vlasov je dôležité používať produkty s vyživujúcimi ingredienciami. Syoss má na tento problém riešenie:  novinku SYOSS CERAMIDE COMPLEX! Nová receptúra s ceramidovo-keratínovým komplexom posilňuje vlasy a pomáha redukovať viditeľné známky poškodenia.

Každá druhá žena hľadá medzi stylingovými produktmi pomoc pre spevnenie vlasov2 – SYOSS CERAMIDE je ideálnym riešením aj v stylingu! Aktívny polymérový systém v laku na vlasy a penovom tužidle dodá vašim vlasom 100 % silu a fixáciu až po dobu 48h. Vďaka SYOSS CERAMIDE COMPLEX može mať každá žena silnejšie, krajšie a zdravšie vlasy a zároveň štýl, ktorý pretrvá!

1 Leading Market Research Institute, Total Haircare, Total CEE, Value Sales, FY 2015

2 TNS Infratest Matrix, Styling 2013

* V porovnaní s vlasmi bez starostlivosti.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *