Vadí vám prievan z klimatizácie? Samsung predstavuje novinku

Tužíte po ochladení, ale prúdenie studeného vzduchu vám nevyhovuje? Zvoľte novú klimatizáciu bez prievanu.

Prievan spôsobuje bolesti hlavy aj kĺbov

Prúdenie chladného vzduchu stojí za množstvom zdravotných problémov. Sedenie priamo pod klimatizačnou jednotkou, pri vetráku alebo otvoreného okna máva za následok bolesť hlavy, škrabanie v krku, nádchu, kýchanie, ofúknutie krčnej chrbtice, suchosť v očiach alebo bolesť kĺbov.

Chráňte svoje zdravie a nevystavujte sa prúdeniu studeného vzduchu. Pobyt v prievane obmedzte na čo najkratší čas.

Wind-Free™ klimatizácia nepozná slovo prievan

Samsung vyvinul prelomovú klimatizáciu Wind-Free™. Požadovanú teplotu dosahuje rovnomernou distribúciou vzduchu, bez toho aby vytvárala prievan. Využíva 21 tisíc mikrootvorov, ktoré postupne uvoľňujú čerstvý vzduch do všetkých kútov miestnosti.

Chladenie prebieha bez citeľného prúdenia vzduchu, takže môžete sedieť priamo pod jednotkou bez obáv o zdravie. Hodí sa aj pre malé deti, staršie osoby a ľudí so zníženou imunitou.

Dvojstupňové chladenie pre lepší efekt

Wind-Free™ klimatizácia funguje na princípe dvojstupňového chladenia. V prvej fáze teplotu v miestnosti zníži prostredníctvom režimu rýchleho chladenia Fast Cooling Mode. Šírenie schladného vzduchu do všetkých kútov miestnosti aj optimálnu rýchlosť ochladzovania zaisťuje šikovným trojuholníkovým tvarom jednotky.

Až keď teplota dosiahne optimálnu hranicu, prichádza na radu pozvoľné chladenie Wind-Free Cooling Mode, kedy sa udržuje stabilná príjemná klíma aj bez prievanu.

Hlavné výhody klimatizácie bez prievanu

  1. Veľmi rýchlo dosiahnete požadovanú teplotu.
  2. Chránite svoje zdravie, ale aj zdravie domácich maznáčikov alebo izbových rastlín.
  3. Jednotku pohodlne ovládate na diaľku vďaka aplikácii Samsung Smart Home. Klimatizáciu viete na diaľku zapínať a vypínať, nastavovať teplotu, meniť nastavenie, riadiť jej prevádzku a sledovať dennú spotrebu energie.
  4. V móde pozvoľného chladenia Cooling Mode spotrebováva klimatizácia až o 72 % menej energie ako pri rýchlom chladení. Šetrí tak vašu peňaženku.
  5. Klimatizácia Samsung Wind-Free™ má čistý a elegantný vzhľad, vhodný do všetkých moderne zariadených domácností.

Wind-Free™ klimatizácia vyčistí vzduch a postará sa aj o vlhkosť

Čistenie vzduchu

Nová klimatizácia Samsung funguje aj ako účinná čistička vzduchu. Zbaví váš domov či kanceláriu peľu, prachu a ďalších nečistôt, ktoré môžu dráždiť dýchacie cesty. Je vhodná pre deti, seniorov, alergikov aj astmatikov. Veľkú službu preukáže tiež ľuďom so zníženou imunitou.

Kvalitnejší spánok

Vďaka chladeniu bez prievanu môžete mať jednotku zapnutú aj cez noc, a užiť si tak hlboký a nerušený spánok.

Optimálna vlhkosť

Nadmerná vlhkosť vzduchu hrozí vo všetkých horšie odvetrávaných miestnostiach, hlavne v kúpeľni a kuchyni. Nebezpečie hrozí z pár vznikajúcich behom varenia, sprchovania aj sušenia prádla. Vysoká vlhkosť nahráva vzniku a množeniu plesní. Spôsobujú nevzhľadné fľaky na stenách a ľuďom aj domácim maznáčikom dlhodobé zdravotné ťažkosti.

Moderná klimatizácia vám pomôže udržať teplotu aj stupeň vlhkosti na uzde, a to bez toho aby ste o nej vedeli. Pri prevádzke totiž nepohne ani listom papiera.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *