Kvalitné fotky pre svoj web nájdete v slovenských fotobankách

Ak si vytvárate vlastnú web stránku, okrem kvalitného dôveryhodného textu potrebujete aj kvalitné fotografie. Ak nemáte žiadne kvalitné fotografie a nechcete si predplácať balík obrázkov na platených fotobankách, máme pre vás ideálne riešenie. Nájdite si fotografie, ktoré potrebujete, práve na slovenskej fotobanke, ktorá nebude od vás pýtať žiaden poplatok.

Rôzne kategórie

Ak potrebujete kvalitné fotografie zvierat a ľudí, nemusíte prehľadávať všetky fotografie, ale stačí si kliknúť priamo na kategóriu, z ktorej fotky budete potrebovať. Nájdete tam napríklad kategóriu fotografií ľudí, zvierat, architektúry, jedál. Výrazne vám to uľahčí hľadanie a nebudete sa tak musieť preklikávať po stranách, kým nenájdete obrázok, ktorý potrebujete. Ak chcete kvalitné fotky zadarmo, hľadajte na stránke, ktorej názov si určite na prvý raz zapamätáte – fotkyzadarmo.sk. Behom pár sekúnd tam nájdete, čo potrebujete a navyše, stránka tejto fotobanky vám neseká ako väčšina stránok internetových fotobánk.

Ušetrite a pridávajte zaujímavé fotky aj vy

Ak potrebujete kvalitné fotky, alebo sa chcete s tými svojimi podeliť s ďalšími ľuďmi, neváhajte a nakuknite práve na túto free fotobanku, ktorá je na Slovensku veľmi populárna. Kvalitu jej fotiek oceníte.

Ak ale chcete pridávať nové fotografie aj vy, musíte sa zmieriť s tým, že pri uvedenej fotografii nebude uvedené meno autora, čiže vaše. Fotky sú dostupné, ako sa aj na stránke uvádza, bez autorských práv podľa licencie Creative Commons CC0.

Najskôr sa však musíte do tejto fotobanky zaregistrovať a následne prihlásiť. Nahrávanie zaujímavých fotografií zvládnete ľavou zadnou.

Stiahnite si ktorúkoľvek fotografiu zo stránky a použite ju aj na svojom webe. Žiadne pokuty vám nehrozia. Kvalitnejšie rozlíšenie fotografií nenájdete nikde inde len na tejto slovenskej fotobanke.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *