Skvelé inšpirácie na vianočné darčeky pre mužov

V obchodných centrách už cítiť čaro Vianoc a vy už s najväčšou pravdepodobnosťou máte nakúpené všetky vianočné darčeky. Ak ich predsa len ešte nemáte kúpené a na internete hľadáte inšpirácie konkrétne na darčeky pre mužov, skúste sa inšpirovať tými našimi nápadmi. Ak nechcete kupovať klasiku a chcete, aby partner ani len netušil, aké darčeky pre neho pripravujete, vyberte si niektorý z týchto tipov na darčeky.

Vstupenky na zápas obľúbeného tímu

Ak je váš muž fanúšikom akéhokoľvek športu, či už futbalu, hokeja, hádzanej alebo florbalu, kúpte mu vstupenky na zápas obľúbeného tímu. Skvelým zážitkom by bol výlet do zámoria za účelom návštevy nielen samotného mesta, ale najmä za účelom zápasu obľúbeného tímu v NHL. Na internete nájdete predajcov vstupeniek na športové zápasy. Najväčším zážitkom pre vášho partnera by určite boli futbalové a hokejové zápasy svetových mužstiev tej najvyššej kvality.

Luxusné pánske košele

Ako partnerka svojmu mužovi viete odhadnúť veľkosť oblečenia. Prečo mu pod vianočný stromček nedopriať práve luxusnú pánsku košeľu? Pozor dávajte na výber materiálu, teda ak nechcete košeľu zakaždým žehliť. Skúste, či sa látka pri stlačení nekrčí. Ak áno, skúste inú značku košieľ. Ak nie, kúpte ju. Váš partner novú košeľu určite ocení a to najmä, ak plánujete Silvestra v luxusnom hoteli ďaleko od domova.

Spodné prádlo s vianočnými motívmi

Okrem pánskych košieľ a jednoduchých, ale zato veľmi pohodlných pánskych tričiek mu kúpte aj spodné prádlo kľudne s vianočnými motívmi. Partnera poteší, rozosmeje a spestrí váš sexuálny život, najmä počas vianočných sviatkov. Vtipné darčeky sú vhodné práve pre toho, koho veľmi dobre poznáte a viete, že nimi obdarovaného neurazíte.

Vianoce sa nezadržateľne blížia. Ak chcete svojho milovaného partnera potešiť na Vianoce a nie až po nich, darčeky objednávajte čím skôr, aby vám do Štedrého dňa stihli prísť. Ktorý z týchto našich tipov na darčeky vás oslovil?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *