Nádherná nevesta Dominika Cibulková si na svoj veľký deň zvolila výnimočnú dizajnérsku róbu a šperky zdobené 333 diamantami

Slovenská tenisová jednotka zažila jeden z najkrajších okamihov v živote, keď v bratislavskom Dóme sv. Martina povedala „áno“ dlhoročnému partnerovi Michalovi Navarovi. Dominika vyrazila prítomným hosťom dych, keď ladne prešla uličkou v šatách z prehliadkovej kolekcie španielskej značky Pronovias Atelier, ktoré dopĺňali honosné šperky z klenotníckeho ateliéru ALO diamonds.

Dominika_3Exkluzívna svadobná róba z prehliadkovej kolekcie Pronovias Atelier bola šitá na mieru a jej zhotovenie trvalo pol roka. Dominika si šaty prvýkrát vyskúšala deň pred Vianocami a priamo zo Španielska dorazili tri týždne pred svadbou. Šaty zdobí vyšívaná francúzska čipka a ich cena sa približuje k 20-tisícom eur. Hodvábne topánky značky Jimmy Choo boli tak isto vytvorené na mieru a zdobia ich iniciálky nevesty. Závoj dlhý sedem metrov, bol špeciálne objednaný zo Španielska a dopĺňa ho spona do vlasov z pravého striebra a kryštálov Swarovski.

Svadobnú róbu podčiarkli unikátne šperky. Nevestu zdobili náušnice z bieleho zlata osadené 3-karátovými diamantmi a elegantný náramok posiaty 225 diamantmi. Pomyselnou čerešničkou bol exkluzívny diamantový zásnubný prsteň, vykladaný  88 diamantami a obrúčky. Tie na mieru pre novomanželov vyrobili v klenotníckom ateliéri ALO diamonds. Obrúčky sú vyhotovené z bieleho zlata a Dominikina je celodiamantová. Celková hodnota šperkov, ktoré zdobili nádhernú nevestu, sa vyšplhala k neuveriteľným 300-tisíc eur.

Svadobný look Dominika zverila do rúk blízkemu kamarátovi a osobnému stajlistovi Andrejovi Kusalíkovi. „Dominika sa na svoj najkrajší deň v živote chcela svedomite pripraviť, preto sme zvolili absolútnu špičku v kategórii svadobných siať, značku Pronovias Atelier. Som veľmi šťastný, že vďaka Majke Mikmanovej, ktorá ma svadobný salón v Trenčíne, sa nám podarilo túto exkluzívnu svadobnú róbu objednať. Dominiku tieto šaty vystihujú ako silnú, nádheru ženu a modernú nevestu. Dominika miluje šperky a častokrát sa nimi odmeňuje po športových výkonoch, preto sme oslovili spoločnosť ALO diamonds, s ktorou Dominika spolupracuje, aby vytvorila špeciálny luxusný a zároveň minimalistický set klenotov, ktorý sa dokonalo hodí k tejto honosnej róbe,“ uviedol Andrej.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *