WIZZ AIR spúšťa webovú stránku aj v slovenskom jazyku

Košice, 9. september 2015: Wizz Air, najväčší nízkonákladový letecký prepravca v strednej a východnej Európe dnes spustil slovenskú verziu svojej internetovej stránky wizzair.com. Táto stránka je presnou kópiu originálnej anglickej verzie, podporuje rovnaké funkcie a ponúka rovnaké ceny leteniek. Celkový počet jazykových mutácií stránky wizzair.com tak dosiahol číslo 23.

Wizz Air začal s lietaním na Slovensko v septembri 2013 keď spustil linku z Košíc do Londýna. Dnes má Wizz Air v Košiciach základňu pre svoj Airbus A320, odkiaľ prevádzkuje linky do destinácií Londýn Luton, Doncaster Sheffield a Miláno Bergamo. K týmto linkám od 10. októbra pribudne štvrté letecké spojenie z Košíc do anglického Bristolu. Celkovo Wizz Air prepravil na svojich linkách zo Slovenska (okrem Košíc lieta aj do Popradu) už viac ako 290 000 cestujúcich. Na rastúci dopyt po svojich lacných letenkách zo strany slovenských zákazníkov Wizz Air reaguje zavedením ponuky v ich rodnom jazyku. Ceny leteniek na linkách zo Slovenska začínajú na úrovni 9,99 € (jednosmerne vrátane poplatkov) a sú dostupné na wizzair.com.

Tamara Mshvenieradze, manažérka komunikácie, Wizz Air povedala: „Sme povzbudení vynikajúcou reakciou našich slovenských zákazníkov, ktorí lacné letenky Wizz Air-u doslova milujú. Už viac ako 290 000 cestujúcich využilo naše služby na linkách z Košíc a Popradu. Naďalej sme pripravení ponúkať lacné letenky našim slovenským zákazníkom a zahraničným návštevníkom na našich štyroch linkách, ku ktorým už 10. októbra pribudne ďalšie letecké spojenie Košice – Bristol. Tešíme sa na ďalších spokojných zákazníkov na palubách našich lietadiel.”

O spoločnosti Wizz Air

Wizz Air je najväčším nízkonákladovým leteckým dopravcom v strednej a východnej Európe. Zo svojich 22 základní prevádzkuje flotilu 63 Airbusov typu A320 a prostredníctvom vyše 380 leteckých spojení spája 112 destinácií v 38 krajinách. Tím 2,300 profesionálov Wizz Air-u poskytuje nadštandardné služby, čo spolu s veľmi nízkymi cenami leteniek robí z Wizz Air-u prvú voľbu pre viac ako 16,5 milióna cestujúcich vo fiškálnom roku, ktorý sa skončil 31. marca 2015. Akcie Wizz Air-u sú emitované na londýnskej burze.

Foto: Rado Mlýnek

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *