German Cars Meeting: Jedinečné stretnutie priaznivcov nemeckých áut sa blíži. Na čo sa môžeme tešiť?

Určite si niekoľko z vás pamätá na prvý, nazvime to nultý ročník automobilového zrazu German Cars Meeting, ktorý sa konal minulý rok na letisku v Senici. Ak náhodou nie a ste fanúšikom nemeckých automobilov, rozhodne spozornite. Nielen na základe minuloročného úspechu podujatie pre tento rok nadobúda úplne iný, ešte atraktívnejší rozmer. Jedinečné a najväčšie stretnutie milovníkov a priaznivcov nemeckej kvality na štyroch kolesách, ktoré nemá na Slovensku obdobu, sa totiž po roku presunie na azda to najsprávnejšie miesto, a to jediný domáci pretekársky okruh, na SLOVAKIA RING. Akcia, ako v našich končinách ešte nebola sa teda uskutoční neďaleko obce Orechová Potôň, a to už budúci týždeň, presne v nedeľu 26.7.2015. Na čo sa môžete tešiť a čo nás neminie?

Ako už pochopiteľne tušíte, ide o spleť naozaj zaujímavých aktivít, ktoré sa točia okolo krásnych automobilov. V raji autíčkárov tak nebudú chýbať merané šprinty, drifty či dokonca time attack priamo na trati, čo môžeme označiť za jeden z highlightov podujatia. Samozrejme, ako už nielen miesto konania napovedá, samotná akcia ako taká ponúkne atmosféru na vyššej úrovni v porovnaní s inými letnými zrazmi či festivalmi tohto druhu. V rámci bohatého programu sa môžete tešiť na rôzne sprievodné súťaže – napríklad najkrajšie auto, najhlučnejšie auto, najnižšie auto zrazu a mnohé ďalšie atrakcie, ktoré budete môcť zažívať priamo v paddocku SLOVAKIA RINGU. Dôležité je podotknúť, že German Cars Meeting je nielen o pekných automobiloch, nakoľko akcia je zameraná výraznou mierou i na bezpečnosť na cestách, aby sa predchádzalo tomu, že tieto tátoše sa ocitnú v situáciách, ktoré si žiadny z ich majiteľov určite nepraje. V tomto duchu je preto jednou z najlákavejších atrakcií práve driving academy (14:00 – 18:00), vďaka ktorej sa môžete čo-to o správaní vozidiel na ceste priučiť. Posolstvom projektu je tak patrične si užiť a zažiť to, čo ponúka závodný okruh SLOVAKIA RING – vášeň z jazdy, vôňu benzínu či spálených gúm, no zároveň prispieť k zvýšeniu bezpečnosti na cestách.

Čerešničkou na torte bude večerná afterparty, ktorej gro tvoria live vystúpenia známych slovenských osobností, okrem mnohých iných, napríklad Majka Spirita. Vyhľadávaný okruh blízko Bratislavy sa tak opäť zmení na veľkolepú pastvu pre oči. Určite sleduj vytvorenú udalosť eventu na Facebooku, respektíve oficiálnu stránku, kde okrem nižšie priblížených organizačných informácií nájdete aj aktuality ako i iné aktivity spojené s blížiacom sa akciou.

Harmonogram

8:00 – otvorenie brán paddocku

9:00 – začiatok registrácie na time attack, drifty, šprinty, free ride

10:00 – otvorenie okruhu, time attack/voľné jazdy/tréningy drifty/tréningy šprinty

11:00 – najhlučnejšie auto zrazu

11:30 – najnižšie auto zrazu

13:30 – najkrajšie autá zrazu

14:00 – driving academy

14:30 – sexy car wash

15:00 – ostré jazdy/šprinty/drifty

18:00 – zatvorenie okruhu

18:30 – spanilá jazda po okruhu

20:00 – vyhlásenie výsledkov disciplín

21:00 – vystúpenie v paddocku

Vstupné

10 €/osoba – základný vstup (montovaná tribúna, hlavná tribúna, paddock, boxová ulička)

100 €/osoba – VIP vstup (základný vstup + predplatený time attack, drifty, šprinty)

150 €/osoba – ULTIMATE VIP (základný vstup + VIP vstup + vstup na VIP buncket a VIP terasu)

Cenník

10 € – štartovné šprinty

50 € – Time attack, voľné jazdy po celý deň v polhodinových intervaloch

60 € – štartovné drifty + prezúvanie

Už v základnom lístku za 10 € sa môžete v rámci celodenného vstupu zúčastniť driving academy, ale i večerných vystúpení. Dôchodcovia, ZŤP a deti do 12 rokov majú vstupné do paddocku zadarmo. Samotné lístky je možné si predobjednať už teraz prostredníctvom ticketportalu, prípadne priamo na akcii pri vstupe do areálu.

Viac info o podujatí: 

http://www.slovakiaring.sk/novinky/detail/german-cars-meeting-slovakia-ring-2672015/  alebo na:  www.german-cars-meeting.co<wbr />m

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *